Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Любимия ми сладкиш Агнес
Маслото се оставя при стайна температура да омекне. После се разбъркват пудрата захар и маслото с миксер. След това се добавят орехите, бакпулверът и брашното. Отново се разбъркват.
Отделно се разбиват белтъците на сняг...
Груби женски грешки в интимната хигиена
Опитайте се да избягвайте тази грешки в интимната хигиена, като деликатно подсушавате зоната с леко потупване....
Груби грешки, които много от суровоядците правят
Вижте в галерията най-честите грешки, които хората правят, когато започват да похапват само сурова храна....
Груби грешки при маникюр с гел лак
Важно е да избегнете груби грешки, които могат да доведат до неравен или неиздръжлив лак....
Груби грешки, които почти всеки прави в кухнята
В резултат на тази грешка спагетите полепват по дъното на съда, в който се варят./page
page3....
Груби грешки в грижата за кожата през есента
Използване груби почистващи средства
Почистването до скърцане води до нарушаване на бариерните свойства и кожата става незащитена срещу агресивното въздействие на есенните ветрове и студа....
Груби грешки при нанасяне на масла по лицето
В този случай обаче е важно да обръщате внимание на няколко момента и да не допускате едни от най-честите грешки.
Кои са грешките при нанасяне на масла по кожата?
1....
Груби грешки, с които сами съсипвате ноктите си
Но пък никой не е застрахован от грешки и с малко повече информация и старание, можем да си спестим някои неприятности....
Пет минутен лимонов десерт
Заглаждате го и поръсвате с настъргана лимонова кора този пет минутен лимонов десерт....
Кекс с пет яйцаРазбиваме с миксер 5 яйца с 1 чаена чаша кристална захар, за да се получи пухкава светла смес.
Постепенно прибавяме олиото и ванилията. Бакпулвера смесваме с пресято брашно и прибавяме към яйчената смес внимателно, като...
2
Пет вида пържена риба с гарнитура
Почистваме и измиваме добре рибата.
Поставяме тигана на котлона заедно с олиото.
Всяка една риба потапяме в брашното, което предварително сме сложили солта и сме разбъркали добре, изтръскваме и пържим от двете страни...
Кашкавалени крекери с пет вида семена
Кашкавалът се настъргва. Маслото се оставя да омекне на стайна температура и се смесва с яйцата и солта.
Разбърква се добре и се добавят сметаната, семената и настърганият кашкавал. Добавя се брашното и бакпулверът и...
Торта за любимия
В купа разбиваме яйцата със захарта и ваниловата захар в продължение на 10 минути с миксер. Добавяме постепенно олиото. След това прясното мляко и накрая брашното заедно с бакпулвера.
Бъркаме с дървена лъжица. Изсипваме...
Любимия ябълков сладкишИзмиваме ябълките, обелваме и почистваме от сърцевината ябълките. Нарязваме ги на малки кубчета и ги слагаме в намаслена тава.
Поръсваме парчетата ябълки отгоре с канелата и една супена лъжица захар.
В купа разбиваме...
4
Любимия бананов пудинг
Преди сервиране поръсваме любимия бананов пудинг отгоре обилно с бисквитите и украсяваме с резенче от останалия банан и ягодки....
Любимия кекс с ябълки
Изсипете в намаслена кексова форма и печете любимия кекс с ябълки на 170°C до готовност....
Любимия кашкавал на фурна
Моите лъжици са по-големи от нормалните.
Сместа е за малка тавичка, като аз ползвах с диаметър 20 см и височина 5 см. От това количество продукти се получават 4 средно големи порции.
В купа сложих яйцата, пресятото...
Пет любими рецепти за бухти от цял свят
Бухтите са любима закуска не само на децата, но и на възрастните. Макар да са по-калорични, те редовно присъстват на трапезата ни, поради което е добре да се научим как да ги приготвяме по различен начин....
Мезе за вино за няма и пет минути
Извадете и сервирайте мезето за вино за няма и пет минути, докато е топло....