Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пет минутен лимонов десерт
Заглаждате го и поръсвате с настъргана лимонова кора този пет минутен лимонов десерт....
Кекс с пет яйцаРазбиваме с миксер 5 яйца с 1 чаена чаша кристална захар, за да се получи пухкава светла смес.
Постепенно прибавяме олиото и ванилията. Бакпулвера смесваме с пресято брашно и прибавяме към яйчената смес внимателно, като...
2
Пет вида пържена риба с гарнитура
Почистваме и измиваме добре рибата.
Поставяме тигана на котлона заедно с олиото.
Всяка една риба потапяме в брашното, което предварително сме сложили солта и сме разбъркали добре, изтръскваме и пържим от двете страни...
Кашкавалени крекери с пет вида семена
Кашкавалът се настъргва. Маслото се оставя да омекне на стайна температура и се смесва с яйцата и солта.
Разбърква се добре и се добавят сметаната, семената и настърганият кашкавал. Добавя се брашното и бакпулверът и...
Изневярата насънСън, в който изневерявате на любимия си човек и той разкрива изневярата ви, предвещава сериозни неприятности, свързани с работа....
1
Мезе за вино за няма и пет минути
Извадете и сервирайте мезето за вино за няма и пет минути, докато е топло....
Митове за изневярата
Това може да доведе до изневяра.
Изневярата е следствие на средата. Това е огромно заблуждение. Изневярата не е обусловена по никакъв начин от средата, в която живеем....
Как да простим изневярата
Изневярата може да послужи като катализатор за откровение между вас.
Така че има и положителни страни, ако решите да простите изневярата. Но за да простите, трябва да знаете някои тънкости....
Неочакваните ползи от изневярата
Започвате да цените това, което имате истински
След години в една връзка понякога може да се случи така, че да си мислите, че може би заслужавате нещо по-добро и именно изневярата с друг човек да ви отвори очите....
Хороскопите - истини или суеверия?Истина ли е, че звездите могат да определят съдбата ни, или всичко е измислица? Влияят ли звездите и луната върху психиката ни?...
6
Няколко истини за акнетоАкнето е досадно и често създава комплекси на хората. Това са пъпки по лицето, врата, гърба или раменете, който най-често се появяват по време на пубертета, точно когато външният вид е от особено значение.
От акне по-често...
2
Изневярата е свързана с генетиката
Оказва се, че мотивът за изневярата се крие изцяло в генетичната предразположеност на човека....
Истини и митове за водата
Има обаче няколко заблуди, които са придобили широка популярност и с които не се изчерпва цялата истина за водата и нейния прием....
Лъжи и истини за хляба
Истина: Добавянето на различни добавки налага използването на по-скъпо брашно, с повече глутен, тъй като те нарушават структурата и обема му....
Митове и истини за хайвераИстина е, че хайверът е много хранителен. Тъй като той на практика представлява малки яйца, то като всички яйца е предназначен за развитието на нов организъм....
1
Митове и истини за стомахаИстина е и че бисквитите с масло спомагат за контролиране на апетита, за разлика от бисквитите без масло....
6
Митове и истини за суши
Сушито е любимо на много хора по света. До неотдавна сушито се смяташе за едва ли не екзотичен деликатес, но който веднъж го опита, се пристрастява.
Има много митове за сушито и един от тях е, че това всъщност е просто...
Митове и истини за калориитеКогато искате да отслабнете или да напомпате мускулната си маса, първото, за което се замисляте, са калориите, които поглъщате с храната си.
Балансът на калории определя дали ще качвате килограми или ще отслабвате. Но...
2
Митове и истини за сладкишите
Сладкото ни кара да се чувстваме по-добре – това вече не е мит, а абсолютна истина. Достатъчно е да хапнем едно-две парченца шоколад, и се чувстваме по-комфортно....
Митове и истини за шампанското
Сомелиери от Франция твърдят, че има прекалено много заблуди за шампанското, които битуват в различните страни и хората безрезервно им вярват.
Те решили да опровергаят най-често срещаните заблуди за тази известна пенлива...
Пастьоризирано мляко - митове и истини
Пътят от здравословното прясно мляко до млечните продукти, източник на алергени и канцерогени, започва с модерното хранене на кравите за целите на масовото производство.
Полученото от тях мляко се подлага на пастьоризация...