Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Торта за пет минутиТорта за пет минути
Оставете крема да се охлади. Сложете вафлите в блендер и ги смелете на дребни трохи. Залейте бисквитената торта с крема, поръсете с вафлите и оставете в хладилника да стегне. Тортата за пет минути е готова....
Пет минутен лимонов десертПет минутен лимонов десерт
Заглаждате го и поръсвате с настъргана лимонова кора този пет минутен лимонов десерт....
Кекс с пет яйцаКекс с пет яйца
2
Може да проверим дали е изпечем с клечица. Ако по клечицата няма полепнало тесто, кексът е изпечен....
Пет съвета как да бъдем по-щастливи у домаПет съвета как да бъдем по-щастливи у дома
Искате ли да бъдете по-щастливи у дома? Следвайте тогава петте съвета в галерията горе. page1. Свежи цветя Цветята имат доказан ефект за повишаването на нивата на щастие....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Пица Пет сирена и дженовезе пестоПица Пет сирена и дженовезе песто
Пицата Пет сирена и дженовезе песто е готова....
Пет вида пържена риба с гарнитураПет вида пържена риба с гарнитура
Почистваме и измиваме добре рибата. Поставяме тигана на котлона заедно с олиото. Всяка една риба потапяме в брашното, което предварително сме сложили солта и сме разбъркали добре, изтръскваме и пържим от двете страни...
Кашкавалени крекери с пет вида семенаКашкавалени крекери с пет вида семена
Маслото се оставя да омекне на стайна температура и се смесва с яйцата и солта. Разбърква се добре и се добавят сметаната, семената и настърганият кашкавал....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Пене ригате с пет сирена и сметанаПене ригате с пет сирена и сметана
2
Пене ригате с пет сирена и сметана е много вкусно....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Мезе за вино за няма и пет минутиМезе за вино за няма и пет минути
Извадете и сервирайте мезето за вино за няма и пет минути, докато е топло....
Защо вегетарианството може да бъде нашето бъдещеЗащо вегетарианството може да бъде нашето бъдеще
Според Организацията по прехрана и земеделие на ООН през 2015 година е забелязан рязък скок в консумацията на месо в световен мащаб. Данните показват, че миналата година са били произведени 308. 2 млн. тона месо, сред които...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....