Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо ми се подуват глезените?
Има много различни причини за подуване на глезените. В повечето случаи подуването се дължи на нараняване или оток. Терминът оток означава подуване, дължащо се на натрупване на излишна течност....
Защо ми се подуват глезените?
Неприятното подуване на глезените не е само козметичен проблем, а по-скоро сигнал за възникнала нередност в организма....
Ето защо пръстите ви се подуват
За да избегнем подуване, е добре да внимаваме и със солта. Когато консумираме прекалено много натрий, тялото ни започва да задържа вода, а последиците са отоци и високо кръвно налягане....
Подуване на краката в глезените
Диета при подуване на краката в глезените
Храненето при подуване на глезените също е от значение. Както обикновено, спасението идва от зеленчуци и плодове....
Защо ми се подуват краката
Локализирана е:
- в стъпалата;
- при глезените;
- в коленете;
- от глезените до колене.
В зависимост от причината, могат да се подуят единият или двата крака....
Защо се подуват лимфните възли?
Лимфните възли се подуват при временни инфекции. Отокът е в резултат на клетъчната активност в лимфните възли. Оток се получава най-често в засегнатата област....
Защо ми се подува лицето?
Крайният ефект е разширяване на съдовете и повишена пропускливост, които подуват лицето и могат да доведат до затваряне на клепачите....
Защо се подува езикът?
Алергични реакции
Възпаление и подуване на езика може да възникне, ако имате алергична реакция към паста за зъби, вода за уста, протези, кремове за протези или фиксатори....
Ако се подуват лимфите, ви грози ревматизъм
При споменаването на ревматизма изплува представата за възпаление и подуване на ставите....
Защо ми отичат краката в глезените?
Дисфункцията им може да причини задържането на тези течности и следователно подуване в глезените....
Защо ми се подува коремът преди цикълНай-неприятната част от ПМС си остава досадното подуване – при някои жени е само корема и гърдите, други се подуват от глава до пети....
1
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Страх ви е от клоуни. Вижте защо е така
Клоуните би трябвало да са забавни, да носят радост и веселие. За милиони хора обаче те са ужасяващи. Постоянната им замръзнала усмихваща се маска не събужда нищо друго освен чист ужас.
Дори в списъка с фобии има специално...
Не се отказвайте от мазнините! Вижте защо
Мазнините са ценна основна съставка на храната на човека. От хранителните вещества и продуктите, които употребяваме, те са най-концентрираната храна. Всеки грам мазнини при изгарянето си дава 9.3 калории.
Мазнините...
Лондончани се присмяха на Преслава! Вижте защо
Преслава изнесе дългоочаквания си концерт в Лондон. Вместо възхищение обаче, тя предизвика смеха на присъстващите.
Причина за подигравките станаха обувките на дибричлийката. Преслава се появи с високи маркови чепици...
Пица в тава, но това не е пицата на баба Ви
Започнете да следите пицата след 17-18 минути и я извадете в момента, в който Ви харесва на външен вид. Проверете дали основата е добре изпечена....
Упражнения за стъпалата и глезените
В следващите редове вижте някои ефикасни упражнения за стъпалата и глезените:
Горно разтягане на стъпалото
Това упражнение спомага за укрепване на мускулите в предната част на долната част на крака (пищяла)....
Помощ при отоци в глезените
Те може да доведат до подуване около глезените, защото в тялото се събира вода в случай на недостиг на течност.
4....
Лимоните могат да бъдат опасни за здравето ви! Вижте защо
Повечето от нас считат лимона за блаженство за нашето здраве, кожа и коса. Е, това всъщност е така, но в същото време той идва и с редица странични ефекти. Ако консумирате суров лимонов сок в по-голямо количество в...
Дори и един бургер ще изтормози тялото ви! Вижте защо
Ново проучване на германския център по диабета в Дюселдорф показа, че дори и един чийзбургер или пакет с чипс може да предизвика сериозни промени в метаболизма на човек и да доведе до чернодробно заболяване и дори...
Как се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5