Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маска при загуба на косаМаска при загуба на коса
Правете процедурата преди всяко измиване на главата, за предпочитане лятото, когато има пресен бял равнец в изобилие. Изключително ефективно при загуба на коса....
Отвара за подхранване на косаОтвара за подхранване на коса
В емайлиран съд се слагат нарязаните на дребно билки и се заливат със студена вода. След 1 час билките се варят 1 – 2 минути, а след отстраняването на съда от огъня той се похлупва....
Маска за подхранване на косаМаска за подхранване на коса
Получената течност се ползва за маска за коса, като се втрива в главата 30 минути преди миене....
За намаляване на апетита - царевична косаЗа намаляване на апетита - царевична коса
Приема се по 1 супена лъжица, 3 пъти на ден, 30 минути преди хранене. Помага за намаляване на апетита и редуциране на теглото....
Присаждане на мозък - утопия или реалностПрисаждане на мозък - утопия или реалност
Присаждането на главен мозък е далеч по-рисково и трудно от присаждането на сърце. Главният мозък у човек е орган, който отговаря за индивидуалните особености на човек. Там е заключена цялата му личност....
Питка за всеки денПитка за всеки ден
От тестото се отделя малко топче за средата на питката. Останалото се разделя на 2 части. Първата се разточва на правоъгълник и намазваме с масло, навива се на руло....
Мезета за всеки поводМезета за всеки повод
1
Подгответе колбасите и започнете с аранжирането на мезетата....
Пица за всеки вкусПица за всеки вкус
Целта е върху макси пицата да има мини пици с различни съставки и всеки, които похапва, да може сам да избира какво парче да вземе. Когато тестото е готово, го вземаме и го разделяме на две парчета, но не равни....
Руло за всеки празникРуло за всеки празник
Бъркаме на ръка до еднородна смес. Изливаме сместа в правоъгълна тавичка върху хартия за печене. Печем в предварително загрята на 170 градуса фурна за 10 мин....
Меденки за всеки поводМеденки за всеки повод
13
Разточва се и с помощта на формички се оформят. Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 8-10 мин. За предпочитане е да се оставят за поне 2 дни, за да омекнат....
Царевични питки за всекиЦаревични питки за всеки
Печете я загрята фурна на 220 градуса за около 30 мин....
Блини за всеки денБлини за всеки ден
Прибавя се лъжица по лъжица от брашното, като се разбърква на гъста кашичка. Разрежда се с вода до нужната гъстота като боза. Загрява се тефлонов тиган, намазан с малко олио, и сипваме по един черпак от кашата....
Прическите за всеки тип коса, които вталяватПрическите за всеки тип коса, които вталяват
Висок кок Може да го направите на почти всеки тип коса. Той визуално привлича погледа към горната част на главата и кара лицето да изглежда по-издължено./page...
Парти хапки за всеки поводПарти хапки за всеки повод
Франзелите се нарязват на филийки/хапки с дебелина около 1 - 1. 5 сантиметра....
Детска супа за всеки поводДетска супа за всеки повод
Морковите се обелват, нарязват на ситно и се слагат да врят в бульона. Оставят се да къкрят, докато поомекнат, и след това се добавят и предварително почистените и нарязани на дребни кубчета картофи....
Вкусна закуска за всеки денВкусна закуска за всеки ден
Печем в загрята фурна на 180 градуса до готовност - около 20 минути. Сервираме закуската, нарязана на парчета. Вкусна закуска за всеки ден!...
Лесна пита за всеки поводЛесна пита за всеки повод
Пече се предварително загрята фурна на 200 градуса. Пече се около 40 минути. Лесната пита за всеки повод е готова....
Лесни гофрети за всеки джобЛесни гофрети за всеки джоб
2
Лесните гофрети за всеки джоб са готови....
Красива питка за всеки поводКрасива питка за всеки повод
Оставяме го да втаса за около 30 минути, след което мажем красивата питка с яйце и печем на 180°C за 40 минути. Да ви е сладко с тази красива питка за всеки повод. Източник: Nasko Stefanov - Кулинарна мрежа...
Празнична пита за всеки поводПразнична пита за всеки повод
Печете до приятен златист цвят на коричката на тази празнична пита за всеки повод....
Гарнитура за всеки вид рибаГарнитура за всеки вид риба
Измийте, обелете и нарежете картофите на големи кубчета. Сложете ги в подсолена вода и ги сварете до готовност. Извадете и ги сложете в голяма купа. Нарежете целината и лука на малки парчета....
Празнична погача за всеки поводПразнична погача за всеки повод
Втората топка се разделя на 2 части, от едната част се прави топче, което се поставя в центъра на тавата....
Различни мъфини за всеки вкусРазлични мъфини за всеки вкус
Тези мъфини за всеки вкус са перфектни за парти и всеки повод....
Бананови пастички за всеки денБананови пастички за всеки ден
1
Охладете за 1 нощ, нарежете на пастички и хапнете с чаша кафе! Банановите пастички за всеки ден са готови....
Канелени рулца за всеки поводКанелени рулца за всеки повод
Канелените рулца за всеки повод са готови! Източник: Ivanka Kukova - Българските ястия и рецепти...