Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стилни идеи за съчетаване на кожено яке
За вечерно събитие наметнете черно кожено яке върху рокля. Коженото яке с пола пък ще ви накара да изглеждате стилни, дръзки и секси.
Има много причини да изберете кожено яке....
С какво да комбинираме кожените елеци
Една от затвърдилите се модни тенденции през последните години е коженият елек....
Как да съчетаваме дрехитеПлетените пуловери и жилетки се съчетават добре с дънки, плътни панталони и поли.
Модерните шалове, които украсяват дрехите, могат да бъдат от каквито и да е тъкани, освен от тежки тъкани или от евтин памук....
1
Клин чорба
Задушавате праза и лука и към тях добавяте ориза. Поръсвате с червения пипер и наливате 4-5 ч.ч. гореща вода. Посолявате на вкус.
Варите на умерен огън, докато оризът омекне. Натрошавате сиренето и го овалвате брашното...
Родопски клинМоже да изпечете клина в тефлонов тиган, като го обърнете с помощта на дървена лъжица, за да се запече равномерно от двете страни.
Родопският клин е готов....
3
Автентичен Клин
Печете клина на слаб котлон, за да не загори, като отново се обръща.
Да ви е сладко!...
Оризов клин
В тенджера с подсолена и вряща вода около 1 л слагаме ориза да ври. Като се свари, слагаме да изстине малко и слагаме яйцата и сиренето. Разбъркваме.
Омесваме тестото, разделяме на две топки и ги разточваме....
Клин чорба
Изсипваме измития ориз, прибавяме вода и оставяме да ври на среден огън за 40 минути.
Овкусяваме с черен пипер и чубрица....
Клин клин избива: Алергията от фъстъци се лекувала с фъстъциПоследно проучване на Американския институт по алергиите показа, че на деца, изложени на висок риск от развитие на алергия към фъстъци, трябва да се дават храни, съдържащи въпросните ядки. Американската академия по...
1
Как да носим клин и да изглеждаме добреАко харесате такъв клин, блузата трябва да е само в един цвят, който се съчетава с него;
3....
1
С какво да съчетаваме белите дрехи през летния сезон?
Като цяло бялото се съчетава лесно с другите цветове, но ако искате да сте наистина забележителна, трябва да спазвате няколко основни правила....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да съчетаваме ярките цветове
Това ще е един от най-подходящите за съчетаване цветове. Така например оранжевият се съчетава добре със синия цвят....
Как да съчетаваме плетените жилетки
Комбинирането на кожено яке и дълга плетена жилетка стана доста актуална тази година....
Клин по селски
Плънка: В тенджера се слага водата да заври. След като заври се добавя ориза и солта и се оставя да ври още за около 10 мин. Маха се от огън и се оставя да поизстине за около 15 мин....
Клин със сирене
Разточвате тестото на две кори-първата да е по-голяма от размерите на тавата, в която ще се пече клинът, а втората да е колкото тавата....
Зелева клин чорбаТова е едно от нещата, които мога да ям по всяко време на деня и в неограничени количества.
Аз я предпочитам студена, като е идеална за тези от вас, които постят или искат да свалят килограми....
3
Баница тракийски клин
Оставяме баницата с ориз да се отпусне за 10 минути и след това е готова за сервиране, но е по-вкусна студена, когато се е стегнала напълно....
Клин по родопски
Разтопете маслото и към него добавете измития ориз. Запържете за 2-3 минути до стъклен вид и добавете 3 ч.ч. вода /2 към 1 части/. Варете до полуготовност.
Отстранете съда от огъня. След като оризът леко се поохлади,...
Клин със зеле
Оставяме ги да "почиват" около 30 мин. и ги разточваме на кори, които подреждаме върху покривка, за да поизсъхнат.
Започваме да редим клина....
Класически Родопски Клин
Може да изпечете клина и в тефлонов тиган, като го обърнете с дървена лъжица, за да се запече и от двете страни.
Класическият Родопски Клин е готов....