Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Топ упражнения за повдигнато дупеТоп упражнения за повдигнато дупе
Така че, ако сте готови да се изпотите, ви предлагам да разгледате тези четири упражнения за дупе. 1. Клякания Клековете стягат дупето и бедрата и са основно укрепващо мускулите упражнение....
Пилето, в което ще се влюбитеПилето, в което ще се влюбите
2
Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата. Добър апетит!...
Коктейл Това ли е всичко?Коктейл Това ли е всичко?
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Как да повишим самочувствието сиКак да повишим самочувствието си
Повишаването на самочувствието отнема време....
С това упражнение децата ви ще станат успели хора!С това упражнение децата ви ще станат успели хора!
1
След всеки час обаче учителят им настоява да правят едно упражнение....
Да повдигнем жизнения си тонусДа повдигнем жизнения си тонус
Ако спите лошо, чувствате тревога, и дори любимото ви хоби не носи същото удоволствие, както преди, ако изпитвате чувство на обща слабост, забравяте по-често от обикновено – значи е време да повдигнете жизнения си тонус....
Това просто упраженение ще ви помогне да предотвратите проблемитеТова просто упраженение ще ви помогне да предотвратите проблемите
В първия момент е вероятно упражнението да предизвика остра съпротива и дори болка, но е важно да го направите....
Как да подобрим самочуствието си при депресия?Как да подобрим самочуствието си при депресия?
В момент на депресия подобряването на самочувствието в действителност може да бъде трудно, но все пак не е невъзможно....
Как да си направим повдигнати лехи?Как да си направим повдигнати лехи?
Каменните повдигнати лехи могат да се повдигнат на всякаква височина и дори да се направи по краищата пейка за удобство при работа с растения....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват до гладка смес, прибавя се и разбитата сметана и желатинът....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко. Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца. Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета. В средата на всяко сложете от каймата, прегъвайте и притиснете краищата, за да не излиза плънката....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
През това време в купа правим сиропа. Наливаме студената вода, добавяме захарта и с лъжица бъркаме, докато се разтвори захарта. Щом реването се изпече, още докато е топло, го нарязваме и го заливаме със сиропа....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
След това я измиваме със студена вода от солта и я оставяме да се накисне във вода за 10-15 минути. Изваждаме я от водата и я оставяме да се отцеди....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче. На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Правете тези упражнения и ще подобрите стойката сиПравете тези упражнения и ще подобрите стойката си
Повдигане на ръцете над главата Вземете две гирички, изпънете ръцете си в страни и започнете да ги повдигате над главата си, като гърбът трябва да е изправен. Направете 3 серии от по 10 повторения на това упражнение....
Как да повдигнем нивата на мотивацията сиКак да повдигнем нивата на мотивацията си
Това упражнение е чудесен начин да започнете нов ден, можете да го направите дори без да ставате от леглото, веднага след събуждането....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Прегънете тестото, поръсете отново с брашно и сложете пак в машинката на по-бърза степен - повторете това няколко пъти, като преди последния път не прегъвайте....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
Когато сложим и супата пак заври, ще видим, че зелето се издува, като покривче. Намаляваме огъня и чакаме да потъне. Изключваме, добавяме магданоз и копър и махаме от огъня. Важно е да не преварим зелето....
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките. Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...