Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
4 модни стереотипа, за които жените над 50 трябва да забравят4 модни стереотипа, за които жените над 50 трябва да забравят
Ако сте стилна дама над 50 години, има някои модни правила, които трябва да оставите в миналото. Тези трендове не работят вече за зрели жени над 50....
Шест храни, за които трябва да забравитеШест храни, за които трябва да забравите
Всеки, който иска да се промени коренно, непременно трябва да започне от хранителните си навици. Максимата, че човек е това, което яде, е тотална истина. Искате да сте здрави – започнете с нещо просто....
Седем мита за презервативитеСедем мита за презервативите
Въпреки изобилието от средства за контрацепция, лекарите все още препоръчват използването на презервативи. Те са в състояние да защитят не само от нежелана бременност, но и от много инфекции и болести, предавани по полов...
Модни правила, които не трябва никога да прекрачвашМодни правила, които не трябва никога да прекрачваш
Трябва обаче да сте особено внимателни, за да не прекалите и образът ви да се превърне в едно цветно петно и пълен кич....
Модни класики, които трябва да имате в гардеробаМодни класики, които трябва да имате в гардероба
1
Всички жени по света са запознати с модните класики, които никога не излизат от мода....
Храните, за които трябва да забравите през зиматаХраните, за които трябва да забравите през зимата
Ето кои са храните, за които трябва да забравим през зимата. Захар Неслучайно захарта е наричана бялата смърт. Тя има пагубно действие върху психическото и физическо здраве на организма....
Сутрешните навици, за които трябва да забравите завинагиСутрешните навици, за които трябва да забравите завинаги
Има седем основни навика, които пречат на перфектното започване на деня. Откажете ли се от тях, вие ще сте заредени с енергия и позитивна енергия, с които да постигнете един пълноценен и ползотворен ден....
Седем мита за фитнес-тренировкитеСедем мита за фитнес-тренировките
След тренировка не трябва да се храните поне 2 часа....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
6 мита за закуската, в които трябва да спреш да вярваш!6 мита за закуската, в които трябва да спреш да вярваш!
Не става въпрос за броя на храненията, които ядем, всички хранения са важни и трябва да бъдат добре балансирани и здравословни....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Седемте причини защо трябва да пиете сок от моркови всеки ден!Седемте причини защо трябва да пиете сок от моркови всеки ден!
Освен че е вкусен, сокът от моркови трябва да стане неизменна част от вашето меню, ако искате да живеете по-добър и по-здравословен живот....
Седемте пъти, в които кралица Виктория трябваше да умреСедемте пъти, в които кралица Виктория трябваше да умре
Историите от живота и управлението ѝ са пример как трябва да се държи една истинска жена с власт. Всички знаят, че срещу кралица Виктория има няколко неуспешни атентата. Техният брой е седем....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....