Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мика отвори сърцето си за нова любов
Дъщерята на Христо Стоичков Мика, която неотдавна се раздели с актьора Иво Аръков, вече се е посветила на новата си любов. Тя е сладко кученце и Мика е неразделна с него.
Четириногото сладурче завинаги ще си остане миниатюрно...
Христо Сираков и Ирен Онтева влизат в новия ВИП Брадър
Продуцентският екип на Вип Брадър са поканили Христо Сираков и бившата му половинка Ирен Онтева за участие в новия сезон на ВИП Брадър, който ще стартира от есента....
Ястие Сърцето ми вземи
Сърцата се измиват и изчистват, поръсват се с пилешкия бульон и се прибавят към лука.
Добавя се соевият сос и виното.
Ястието се оставя в микровълновата фурна за 17 мин на пълна мощност....
Сираков иска бебе от годеницата си
Бизнесменът Христо Сираков, който от няколко месеца се появява по светски събития в компанията на красавицата Биляна, искал да има бебе от нея....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Чай от Глог - билката на сърцето
Чаят от сушени плодове на глог е най-добрият лечител сред билките за сърцето!...
За укрепване на сърцето - червен кантарион
Рецептата за запарка с червен кантарион за здраво сърце е от книгата на Людмила Бабенко - "Энциклопедия народной медицины", 2011...
Билкова запарка при прескачане на сърцето
Смесете всички изброени билки. Вземете 2 супени лъжици от тях и ги залейте с 500 мл вряща вода.
Оставете да киснат 2 часа, след което прецедете.
Пийте три пъти на ден, като еднократната доза е 1 кафена чашка....
Домашна смес за засилване на сърцето
Рецептата за укрепване на сърцето е от книгата на Поля Димитрова - "Лекуване без лекарства", 2012)...
Защо си усещам ударите на сърцето?
Сърцебиене е усещане за бързо биещо, трептящо или удрящо сърце. Стрес, упражнения, лекарства или рядко медицинско състояние могат да го предизвикат....
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Отвори си хладилника и виж какъв си
Снимайки толкова много хора редом до техните отворени хладилници фотографката лесно достига до тезата, че грижливо подредените пластмасови кутии с различни хранителни продукти или ястия издават организираната личност...
Как да отворя третото си око?Постепенно ще разберете, че няма нужда да държите очите си отворени, за да виждате....
1
Лили Иванова отвори третото си око
Лили Иванова, вечната прима на българската естрадна музика, има отворено трето око. С него тя вижда в бъдещето и настоящето.
Иванова разбира за способностите си още през 60-те години на миналия век. Тогава тя работи...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
1