Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мика отвори сърцето си за нова любовМика отвори сърцето си за нова любов
Дъщерята на Христо Стоичков Мика, която неотдавна се раздели с актьора Иво Аръков, вече се е посветила на новата си любов. Тя е сладко кученце и Мика е неразделна с него. Четириногото сладурче завинаги ще си остане миниатюрно...
Христо Сираков и Ирен Онтева влизат в новия ВИП БрадърХристо Сираков и Ирен Онтева влизат в новия ВИП Брадър
Продуцентският екип на Вип Брадър са поканили Христо Сираков и бившата му половинка Ирен Онтева за участие в новия сезон на ВИП Брадър, който ще стартира от есента....
Ястие Сърцето ми вземиЯстие Сърцето ми вземи
Сърцата се измиват и изчистват, поръсват се с пилешкия бульон и се прибавят към лука. Добавя се соевият сос и виното. Ястието се оставя в микровълновата фурна за 17 мин на пълна мощност....
Торта Сърцето на левскаряТорта Сърцето на левскаря
1
Торта Сърцето на левскаря е готова....
Сираков иска бебе от годеницата сиСираков иска бебе от годеницата си
Бизнесменът Христо Сираков, който от няколко месеца се появява по светски събития в компанията на красавицата Биляна, искал да има бебе от нея....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Чай от Глог - билката на сърцетоЧай от Глог - билката на сърцето
Чаят от сушени плодове на глог е най-добрият лечител сред билките за сърцето!...
За укрепване на сърцето - червен кантарионЗа укрепване на сърцето - червен кантарион
Рецептата за запарка с червен кантарион за здраво сърце е от книгата на Людмила Бабенко - "Энциклопедия народной медицины", 2011...
Билкова запарка при прескачане на сърцетоБилкова запарка при прескачане на сърцето
Смесете всички изброени билки. Вземете 2 супени лъжици от тях и ги залейте с 500 мл вряща вода. Оставете да киснат 2 часа, след което прецедете. Пийте три пъти на ден, като еднократната доза е 1 кафена чашка....
Домашна смес за засилване на сърцетоДомашна смес за засилване на сърцето
Рецептата за укрепване на сърцето е от книгата на Поля Димитрова - "Лекуване без лекарства", 2012)...
Защо си усещам ударите на сърцето?Защо си усещам ударите на сърцето?
Сърцебиене е усещане за бързо биещо, трептящо или удрящо сърце. Стрес, упражнения, лекарства или рядко медицинско състояние могат да го предизвикат....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Отвори си хладилника и виж какъв сиОтвори си хладилника и виж какъв си
Снимайки толкова много хора редом до техните отворени хладилници фотографката лесно достига до тезата, че грижливо подредените пластмасови кутии с различни хранителни продукти или ястия издават организираната личност...
Как да отворя третото си око?Как да отворя третото си око?
1
Постепенно ще разберете, че няма нужда да държите очите си отворени, за да виждате....
Лили Иванова отвори третото си окоЛили Иванова отвори третото си око
Лили Иванова, вечната прима на българската естрадна музика, има отворено трето око. С него тя вижда в бъдещето и настоящето. Иванова разбира за способностите си още през 60-те години на миналия век. Тогава тя работи...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...