Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
На мода са сочните червени устниНа мода са сочните червени устни
И ако в природата може да се срещне жена с яркочервени устни, то със сигурност не може да има устни, очертани с тъмна линия по ръбовете....
Момини устниМомини устни
Вари се 500 г вода и 300 г захар и се заливат момините устни. Покриват се с лека покривка и престояват около 1-2 часа....
Най-вкусните момини устниНай-вкусните момини устни
1
Най-вкусните момини устни се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 10-12 минути. Да ви е вкусно! Източник: Оля Колаклийска от Кулинарна мрежа...
Сочни устни – бързо и лесноСочни устни – бързо и лесно
1
Има няколко изпитани трика да запазите устните си сочни и нежни, ако са сухи, изпръхнали и не реагират добре на климатичните особености на сезона....
Най-сочните пилешки гърдиНай-сочните пилешки гърди
После изваждате от фурната махате фолиото и печете най-сочните пилешки гърди отново за около 20 минути или докато придобият хубав загар....
Най-сочните пилешки пържолиНай-сочните пилешки пържоли
От пилешките гърди се правят пържоли и се слагат в маринатата. Завиват се с домакинско фолио и престояват в хладилник 24 часа. Изваждат се и се пекат на скара до готовност. Маринатата е подходяща и за пуешки пържоли....
Най-сочните свински шишчетаНай-сочните свински шишчета
Всички подправки се почистват хубаво. Месото се нарязва на средно големи кубчета и се слага в дълбок съд. Полива се с виното. Лимоните се нарязват на 4- 5 парчета и се добавят към месото. Лукът и пиперът се нарязват на...
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Ризото Миланезе, както го правят италианцитеРизото Миланезе, както го правят италианците
Слагаме бульона да заври и в него разтваряме шафрана. В тиган загряваме зехтина и в него запържваме ситно нарязания лук, докато стане прозрачен. Към края прибавяме чесъна и ориза, разбъркваме и когато оризът стане като...
Печена млада патицаПечена млада патица
Почистете и измийте добре патицата. Посолете я със сол и червен пипер и я поставете в тава. Намажете я с масло и печете в умерено загрята фурна около час. Извадете я в подходяща чиния, а в останалия от печенето сос...
Млада патица печенаМлада патица печена
Подбираме добре охранена млада патица, която почистваме много добре и поръсваме със сол и червен пипер отвън и отвътре....
За напукани устни - запарка от невенЗа напукани устни - запарка от невен
Запарката използвайте за компреси при напукани устни, както и за гаргара при проблеми с венците и устната кухина. Рецептата за запарка с невен е от книгата “Большая энциклопедия....
Тайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна
41
От години се опитвам да запазя пържолите сочни, а в същото време да са добре изпечени....
Плакия с млада баклаПлакия с млада бакла
Плакията с млада бакла е готова....
Супа от млада коприваСупа от млада коприва
Правим застройка, като в купичка разбиваме добре киселото мляко с едно яйце, наливаме малко от топлата супа, разбъркваме и изсипваме в тенджерата. Прибавяме сол на вкус....
Фрикасе от млада коприваФрикасе от млада коприва
Чудно фрикасе от млада коприва!...
Искате сочни устни без операции? Изпробвайте този масажИскате сочни устни без операции? Изпробвайте този масаж
Но намира приложение и в грижата за устните. Масажът на устните с камъка стимулира кръвообращението, което ги прави по-сочни и красиви....
Тайната на сочните кюфтетаТайната на сочните кюфтета
Чаена лъжичка кисело мляко в каймата също щ свърши чудеса с вашите сочни кюфтета. Скарата Ако правите кюфтета на скара, трябва добре да нагреете предварително скарата....
Супа от млада коприва със застройкаСупа от млада коприва със застройка
Поднесете супата от млада коприва със застройка топла с лъжица лимонов сок и стрък джоджен! Вкусна и полезна супа! Добър апетит!...
При безплодие - сок от млада пшеницаПри безплодие - сок от млада пшеница
От неузрели пшенични зърна или от пшенични кълнове изстискайте половин чаша сок. Можете да използвате сокоизстисквачка или да смелите и изстискате с марля. Препоръчва се да се пие по 1/2 преясно изцеден сок, 2-3 пъти на...
Горещо младо виноГорещо младо вино
1
Налейте червеното вино в дълбока тенджерка. Загрейте го до 40 градуса. Добавете стафидите, меда и подправките(без дафиновия лист). Разбъркайте до пълното разтопяване на меда. Загрейте сместа постепенно до кипване. Добавете...
Задушено младо телешкоЗадушено младо телешко
Поднасяме задушено младо телешко, поръсено с пресен магданоз....
Млади картофи яхнияМлади картофи яхния
Ситно нарязаният лук, посолен с щипка сол, се задушава 3-4 минути в маслото. Добавят се доматеното пюре (или нарязаните домати) и 1 1\2 чаени чаши гореща вода. Щом сместа кипне, се слагат картофите (цели, ако са дребни...
Млади картофи задушениМлади картофи задушени
Остърганите от кората млади дребни картофи се слагат в горещо растително масло, посоляват се и се покриват с капак....
Младо говеждо печеноМладо говеждо печено
Нарязваме морковите на тънки ивички. Месото овкусяваме със сол и черен пипер и шпиковаме с нарязаните моркови. Прехвърляме говеждото в намазнена тава, заливаме го с 1 винена чаша гореща вода и печем на умерена фурна,...