Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
На мода са сочните червени устни
И ако в природата може да се срещне жена с яркочервени устни, то със сигурност не може да има устни, очертани с тъмна линия по ръбовете....
Момини устни
Вари се 500 г вода и 300 г захар и се заливат момините устни. Покриват се с лека покривка и престояват около 1-2 часа....
Най-вкусните момини устниНай-вкусните момини устни се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 10-12 минути. Да ви е вкусно!
Източник: Оля Колаклийска от Кулинарна мрежа...
1
Сочни устни – бързо и лесноИма няколко изпитани трика да запазите устните си сочни и нежни, ако са сухи, изпръхнали и не реагират добре на климатичните особености на сезона....
1
Най-сочните пилешки гърди
После изваждате от фурната махате фолиото и печете най-сочните пилешки гърди отново за около 20 минути или докато придобият хубав загар....
Най-сочните пилешки пържоли
От пилешките гърди се правят пържоли и се слагат в маринатата. Завиват се с домакинско фолио и престояват в хладилник 24 часа.
Изваждат се и се пекат на скара до готовност. Маринатата е подходяща и за пуешки пържоли....
Най-сочните свински шишчета
Всички подправки се почистват хубаво. Месото се нарязва на средно големи кубчета и се слага в дълбок съд. Полива се с виното. Лимоните се нарязват на 4- 5 парчета и се добавят към месото.
Лукът и пиперът се нарязват на...
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Ризото Миланезе, както го правят италианците
Слагаме бульона да заври и в него разтваряме шафрана.
В тиган загряваме зехтина и в него запържваме ситно нарязания лук, докато стане прозрачен.
Към края прибавяме чесъна и ориза, разбъркваме и когато оризът стане като...
Печена млада патица
Почистете и измийте добре патицата.
Посолете я със сол и червен пипер и я поставете в тава. Намажете я с масло и печете в умерено загрята фурна около час.
Извадете я в подходяща чиния, а в останалия от печенето сос...
Млада патица печена
Подбираме добре охранена млада патица, която почистваме много добре и поръсваме със сол и червен пипер отвън и отвътре....
За напукани устни - запарка от невен
Запарката използвайте за компреси при напукани устни, както и за гаргара при проблеми с венците и устната кухина.
Рецептата за запарка с невен е от книгата “Большая энциклопедия....
Тайната на сочните пържоли на фурнаОт години се опитвам да запазя пържолите сочни, а в същото време да са добре изпечени....
41
Супа от млада коприва
Правим застройка, като в купичка разбиваме добре киселото мляко с едно яйце, наливаме малко от топлата супа, разбъркваме и изсипваме в тенджерата.
Прибавяме сол на вкус....
Искате сочни устни без операции? Изпробвайте този масаж
Но намира приложение и в грижата за устните. Масажът на устните с камъка стимулира кръвообращението, което ги прави по-сочни и красиви....
Тайната на сочните кюфтета
Чаена лъжичка кисело мляко в каймата също щ свърши чудеса с вашите сочни кюфтета.
Скарата
Ако правите кюфтета на скара, трябва добре да нагреете предварително скарата....
Супа от млада коприва със застройка
Поднесете супата от млада коприва със застройка топла с лъжица лимонов сок и стрък джоджен!
Вкусна и полезна супа! Добър апетит!...
При безплодие - сок от млада пшеница
От неузрели пшенични зърна или от пшенични кълнове изстискайте половин чаша сок. Можете да използвате сокоизстисквачка или да смелите и изстискате с марля.
Препоръчва се да се пие по 1/2 преясно изцеден сок, 2-3 пъти на...
Горещо младо виноНалейте червеното вино в дълбока тенджерка. Загрейте го до 40 градуса. Добавете стафидите, меда и подправките(без дафиновия лист). Разбъркайте до пълното разтопяване на меда. Загрейте сместа постепенно до кипване.
Добавете...
1
Млади картофи яхния
Ситно нарязаният лук, посолен с щипка сол, се задушава 3-4 минути в маслото.
Добавят се доматеното пюре (или нарязаните домати) и 1 1\2 чаени чаши гореща вода.
Щом сместа кипне, се слагат картофите (цели, ако са дребни...
Млади картофи задушени
Остърганите от кората млади дребни картофи се слагат в горещо растително масло, посоляват се и се покриват с капак....
Младо говеждо печено
Нарязваме морковите на тънки ивички. Месото овкусяваме със сол и черен пипер и шпиковаме с нарязаните моркови.
Прехвърляме говеждото в намазнена тава, заливаме го с 1 винена чаша гореща вода и печем на умерена фурна,...