Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни курабии за сутрешното кафе
Аз не мажа вкусните курабийки преди това с яйце, но ако искате, можете да го направите.
Печете домашните курабии за сутрешното кафе на 180 градуса в предварително загрята фурна....
Как да превърнем сутрешното кафе в здравословен еликсир
Препоръчваме да разбъркате една супена лъжица сурово какао на прах в чашата си със сутрешно кафе....
Сутрешното кафе ни прави по-щастливи
Те проведоха експеримент с около 70 доброволци, поканени да посочат положителни фрази и думи от всички думи, появяващи се на екран пред тях. 30 минути преди изпитанието половината от участващите изпили по 2 чаши кафе....
Добри причини да пиете сутрешното си кафе с масло
Пиенето на сутрешната чаша кафе е почти като религия за много хора, а предпочитанията са наистина разнообразни. Дали кафето е с мляко, сметана, много сладко или горчиво, няма значение....
Ето защо не бива да пропускате сутрешното си кафе
Според ново проучване сутрешното кафе не бива да се изпуска, защото поддържа здравето на черния дроб.
В изследването са се включили 23 793 души, като 14 000 от тях са пиели кафе всеки ден....
Полезните неща, които трябва да правите преди 10 часа сутринта, за да сте здрави
Подарете на тялото и психиката си спокойствие и хармония преди да се потопите в динамичното ежедневие, изпълнено с много стрес и ангажименти. Това помага на тялото да се настрои за напрегнатия ден....
4 начина да подобрите вкуса на сутрешно си кафе
Да седите сутрин с чаша хубаво кафе, е чудесен начин да се събудите и да си вземете няколко минути, преди да излезете навън. Но как е вашето кафе на вкус?...
Салата за 24 часа
След като се залее, се слага отгоре голяма чиния, за да го натисне и да потъне всичко. След това се затваря с капака.
След 15 минути се отваря, за да се натисне хубаво и всичко да е потънало в марината....
Новогодишна салата 12 часа
Добавяме нарязаните печени чушки и разбъркваме добре, да се получи хомогенна смес.
С преса за чесън смиламе вътре скилидките. Ако не обичате чесън, може да пропуснете или да сложите по-малко количество....
Плодова торта за два часа
Бъркаме, за да не се образуват бучки.
След като е готово, оставяме да поизстине, сипвайки сместа в тава, за да стане по-бързо.
Отваряме блатовете за тортата, разделяме ги на три внимателно, без да ги чупим....
Закуска след 10 часа обърква организма
Сутрешното хранене е задължително, тъй като е необходимо на мозъка за по-добра концентрация на вниманието и за запомняне на информация....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукПри последния път трябва да се изпари цялата течност.
Карамелизираният лук се оставя да се задуши, захлупен с капак и свален от огъня. Преди да се сервира се посолява....
2
Четири съставки, с които сутрешното ви кафе ще е по-приятно
Освен с мляко и захар сутрешното ви кафе може да се комбинира и с други по-необичайни съставки, които ще засилят аромата и ще направят вкуса му много по-приятен. Вижте в нашата галерия кои са те....
Свинска плешка, печена за 3 часа
Почистваме добре свинската плешка и я нарязваме на едри парчета.
Оставяме на страни, докато приготвим марината за свинско.
В купа слагаме олиото, меда и всички подправки и разбъркваме добре.
След това добавяме предварително...
Торта Цифра 10Оставете да се охлади и приберете в хладилника за една нощ.
Извадете и разбийте с миксер до пухкав крем, като малко преди да изключите, сложите на малки количества от маскарпонето....
1
Сутрешните навици, които ви карат да изглеждате 10 години по-възрастни
Използвайте антиоксидантен серум сутрин, преди да нанесете овлажнител. Потърсете формули с витамини С, Е, ферулова киселина, зелен чай или ликопен....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Ястие След 10 години
Обръща се да се задържи добре от двете страни. Поставя се в чиния като канапе.
От заешки заден бут, престоял 1 час в мляко и кока-кола, се пресова пържола. Обезкостява се и се запържва с ким и кимион в масло....