Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети при осоляване на кайма
Когато приготвите дадено ястие, след като го опитате и ви се стори не достатъчно солено, е лесно да му добавите малко сол. Не така обаче стои въпросът с каймата. Как трябва да я осоляваме и колко сол се слага, ще разберем...
Какво не знаем за нанасянето на маски
Преди нанасянето на маска е необходимо да измиете и подсушите лицето си. Косата трябва да е прибрана и покрита.
Тъй като зоната около очите е много деликатна, тя има нужда от специална защита....
Правилно нанасяне на парфюм
При нанасяне зад ушите трябва да намокрите леко връхчетата на пръстите си с парфюма и да го втриете по този начин....
Съвети за съхранение и консервиране на червено цвекло
Червено цвекло с чесън
Първата рецепта е със сок от настъргано цвекло, а за нея ще ви трябват: литър вода, чесън на скилидки /количеството е по желание/, 50 г сол, 50 г захар, 100 мл оцет и 1 кг червено цвекло....
Съвети при готвене на млечни продукти
Това бяха някои полезни съвети за готвене на млечни продукти. Всички те могат да са ви от голяма помощ....
Полезни съвети при приготвянето на риба
Рибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм.
Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
Червено Цвекло на ФурнаВключете фурната да загрява до 190 градуса.
Измийте старателно главите цвекло, без да ги белите, и ги изчеткайте със средно мека кухненска четка. Подсушете.
Щом фурната се е загряла до нужната ни температура, посолете...
3
Червено цвекло на салата
Обелва се и се нарязва на тънки филийки, които се подреждат в буркан.
Докато се редят се ръсят със ситно нарязани чесън и магданоз, настъргания хрян и сол....
Червено зеле на салата
Зелето се нарязва на ивички (жулиен) и се задушава заедно с дребно нарязания лук в растителното масло.
Прибавят се обелените и нарязани на кубчета ябълки, карамфилът, виното и сокът от гроздето....
Съвети при приготвянето на мармалади за зимнина
Приготвянето на зимнина чрез варене е най-сигурният начин да запазим кондензираните плодове за през дългите зимни месеци. Мармаладът представлява гъсто сварената месеста част и сока от плодовете.
Плодовата смес се вари...
Съвети и хитринки при варене на боб
Ето затова днес ще ви разкрием съвети и хитринки при готвене на боб.
1. Най-напред изберете още в магазина боб, на който не му трябва много време за варене. Обикновено това е указано на опаковката на продукта....
Полезни съвети при печене на тестени изделия
Това се дължи не само на липса на опит, но и на неспазване на ценни съвети. Кулинарните специалисти препоръчват винаги да се спазват някои важни съвети при печене на тестени изделия....
Пържено червено цвекло на шайби
Лично аз овкусих чипса от червено цвекло с универсална подправка, но вие може да ползвате за тази цел морска сол, копър - по ваш вкус.
Да ви е вкусно....
Възможно ли е нанасянето на гел лак в домашни условия
И това, което важи и за нанасянето на обикновен лак, е, че ако искате да имате някаква рисунка на ноктите си, надали ще се справите достатъчно добре и с лявата, и с дясната си ръка, в зависимост от това коя Ви е работната...
Червило за лятото
Независимо дали използвате гланц за устни или червило, бъдете внимателни в нанасянето им – не бива да напластявате прекалено много....
Трикове за лесно нанасяне на сенки
Това бяха някои трикове за лесно нанасяне на сенки за очи. Вижте още грим техники за подмладяване и съвети при нанасяне на червило....
Октопод в червено вино на тиган
Ние харесваме октопода в червено вино на тиган за мезе, но чудесно би се комбинирал с ориз като основно ястие....
Кексът с червено вино на прабабаПо желание бабиния кекс с червено вино се поръсва с пудра захар....
2
Свински пържоли с червено вино на фурна
Украсяваме свинските пържоли с червено вино на фурна и с репичките.
Рецептата за свински пържоли е изпълнена.
Забележка: Ако обичате свински пържолки, опитайте и тази рецепта за крехки свински пържоли....
Кекс червено кадифе с вкус на портокал
В предварително загрята фурна на 180 градуса, печем кекса червено кадифе с вкус на портокал, до готовност.
Когато сладкиша червено кадифе е готов, с пудра захар.
Вкусен и икономичен кекс!...
Свински стек на фурна с червено вино
Добавих соев сос и червено вино, както и стръкчета магданоз отдолу и оставих в хладилника 2 часа и половина....
Пилешки пържоли на фурна с червено вино
Сервирайте пилешките пържоли на фурна с червено вино в чиния със соса топли....