Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Американка отглежда тигри в задния си двор
Вместо котка или куче жената отглежда в задния си двор два големи тигъра, които храни от ръцете си, предава Дейли Мейл.
Според нея тигрите не са чак толкова по-различни от дребните им братовчеди-котките....
Чушлета в собствена марина
Сипете продуктите за маринатата в дълбок емайлиран съд. Загрейте и щом кипне, пускайте на части предварително измитите и почистени от дръжките чушки.
Варете около 7 минути (след завирането на течността). Когато изстинат...
Вижте какво си причини Десислава заради гаджето си тийнейджър!
Фолк дивата Десислава, която отново е в плен на любовта, май съвсем се е самозабравила покрай 19-годишното си гадже Благой Найденов.
Дали за да се хареса повече на младежа, или за да замаже видимата разлика във възрастта...
Аквапарк в задния двор! Този мъж доказа, че всичко е възможно
Днес задният му двор прилича по-скоро на воден парк, отколкото на място, на което да си паркираш колата....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло.
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Бащи тийнейджъри застрашават децата си
Момчетата, които стават бащи още в тийнейджърска възраст, застрашават децата си, посочва се в ново изследване. Момчетата под 20 години имат 30 на сто допълнителни генни мутации в семенната си течност в сравнение с мъжете...
Яхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Солена сьомга Направи си самЗабележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера....
1
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Американка пие собствената си кръвПред очите й лорд Себастиян разрязал вената си, от която изцедил собствената си кръв в чаша. Младата жена изпила кървавия бокал, в този момент се родила Лейди V....
46
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСваряват се до полуготовност.
Междувременно се приготвя гъста смес от меда, соевия сос, кетчупа и горчицата.
Ребърцата се преместват в тавичка с кожата нагоре и се намазват обилно със сместа....
1
Украински борш по мой си начин
Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути. Не бива да се разваряват.
4. Останалото цвекло и морковите рендосваме. Лука нарязваме на дребно.
5. Правим запръжка....
Пълнена патица по моя си рецепта
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата, щом се остъкли, махаме от огъня и пълним патицата....