Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаСлед като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня.
Ето така се осолява сланина....
3
Шиниъд O`Конър пак опита да се самоубие
Тогава тя се опитва да се самоубие на 33-я си рожден ден.
Следващият опит е през 2012-та година, когато тя официално съобщава, че е опитала да се самоубие с хапчета....
Бухти, които се обръщат самиКотлонът трябва да е на средна температура, за да не прегарят бързо бухтите и да останат сурови отвътре.
Пържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Как се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се правят домашни тортелини
Започнете да бъркате с ръка и постепенно замесете меко тесто. Оформете го на топка и покрийте с кърпа, приберете на топло, за да втаса за половин час....
Топящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат сами
Трябва да се получи гъсто лепнещо тесто. Оставя се да почине 10 минути.
Бухтичките се пържат в маслена баня и затова в малка касерола се налива олиото....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Пиле Омъжи се за мен
Налива се, бульонът да деглазира, и се изстъргва дъното на тигана, да се отлепят парченцата от пилешкото....
Горещо! Криско и Ася се събраха
Кристиян Талев – Криско и Ася Капчикова се събраха. Двамата са засечени заедно в апартамента на рапъра в Слънчев бряг.
Папарак успя да улови Криско и Ася заедно в личния апартамент на рапъра в Слънчев бряг....
Шок! Криско и Ася се разделиха
Явно на Криско му е досвидяло да плати почивката на половинката си, смеят се зложелатели....
Торта Къщички в снега се гушатДа ви е сладко!
Пожелавам Ви Щастлива Нова Година! Здраве и късмет!...
2
Така се прави блат за торта
Разрежете на две и украсете с крем за торта, за да направите вашия любим сладкиш.
Ето така се прави блат за торта....
Пилето, в което ще се влюбитеИзважда се тавата и се сваля фолиото, връщаме във фурната и се запича до червено.
Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата.
Добър апетит!...
2
Топяща се в устата шоколадова тортаШоколадовият крем се приготвя като на водна баня се разтопява шоколадът. Маскарпонето и разбитата сметана се смесват и разбъркват до получаване на гладка смес. Към тях добавяме и поизстиналия шоколад....
1
Шоколадови мъфини с топяща се сърцевина
След като се извадят, се оставят да изстинат. Кувертюрът се разтопява в мъфина и вътре става като течен шоколад....
Печени тиквички, топящи се в устата
Отгоре наредете парченца масло и сложете запеканката да се пече в загрята на 200 градуса фурна до готовност - около 30 минути. Тиквичките на фурна са много вкусни.
Печените тиквички, топящи се в устата са готови....
Така се прави домашно краве маслоХубаво е да се събере поне около една чаена чаша.
Съдът с каймака се затваря и се съхранява във фризера.
Когато решим да правим масло, вадим събраното количество каймак и го размразяваме....
1