Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Теди Кацарова ще ражда без бракТеди Кацарова ще ражда без брак
Певицата Теди Кацарова, която е дъщеря на голямата естрадна изпълнителка Силвия Кацарова, мечтае в най-скоро време да има бебе. Тя обаче не смята да се обвързва с брак....
Торта ТедиТорта Теди
Тортата Теди е готова....
Питката за ТедиПитката за Теди
Затоплете млякото и разтворете маята в него. Сложете 1 с.л. брашно и меда и оставете да шупне. Пресейте брашното, направете кладенче и сложете сол, оцет, яйцата, киселото мляко и меко масло. Започнете да замесвате тестото...
Теди Кацарова последва Златка! Вижте новия цвят на косата ѝТеди Кацарова последва Златка! Вижте новия цвят на косата ѝ
Теди Кацарова изненада с нова визия. Певицата се появи с розово-виолетова коса – един от най-популярните нюанси тази есен. Кацарова се поведе по модата....
Плодова торта А ла ТедиПлодова торта А ла Теди
1. Блата: Яйцата се разбиват на пяна с 1 чаша захар. Добавят се пресятото брашно заедно с бакпулвера. Пече се във форма с хартия за печене на 180 градуса около 40 мин. Блатът се разделя по дебелина в изстинало състояние....
Теди Велинова очаква първото си детеТеди Велинова очаква първото си дете
Най-новата клюка в медийното пространство е за бившата моделка и настояща стилистка Теди Ваклинова, която е в очакване на първата си рожба. Щастливият татко е пластичния хирург Ангел Енчев, с когото Теди има връзка от около...
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Теди Велинова дарява с бебе любимия сиТеди Велинова дарява с бебе любимия си
Една от най-известните български манекенки – Теди Велинова, която от доста време е зарязала модния подиум, ще става майка. Хубавицата, която от известно време се превърна в нежна половинка на пластичния хирург д-р Енчев,...
Моника Валериева проговори за бременността сиМоника Валериева проговори за бременността си
Моделката Моника Валериева, която напоследък се скита из най-екзотичните кътчета на света, не е забравила за своите фенове. Сексапилната мъжемелачка редовно споделя снимки, разкриващи интересните си преживявания, с което...
Ива Софиянска проговори за брака сиИва Софиянска проговори за брака си
Дъщерята на бившия кмет на София Стефан Софиянски – Ива, за пръв път проговори за личния си живот. Признанията, които направи за брака си с Антон Божков, накараха завистниците да застинат....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко. Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца. Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Омесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта. Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче. На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
За предпочитане е рибата да е прясна, но аз съм правила тукашната магия и от замразена сьомга, купена на Женския пазар по 11 лв за килограм. Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух! Интересно...
Силвия Кацарова претърпя сложна операцияСилвия Кацарова претърпя сложна операция
През тежко препятствие е преминала певица Силвия Кацарова преди няколко дни. Наложило се единият крак на звездата да бъде опериран, като интервенцията не е била никак лека....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Изсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко. Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути. Охладеното тесто разделете на малки топки...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
1. Телешкото, свинското или пилешкото месо (аз най-обичам с телешко) надребняваме и варим заедно с една глава лук, няколко зърна черен пипер, дафинови листа и сол в 1.5-2 л вода. 2. Половината цвекло, половината морков...
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките. Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера. Ако имате възможност, използвайте нова тенджера или такава, която се използва...