Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Противогрипна ваксина - всичко важно
Противогрипна ваксина - всичко важно
И така, имайте предвид, че ако не се грижите самите вие за здравето ви, тогава не очаквайте, че нещо може да ви спаси, ако имате много слаба имунна система....
Андрония колайдер - всичко важно
На първо място, Големият адронен колайдер се очаква да открие бозона на Хигс (елементарна частица с нулев ъглов момент и нулев заряд, която играе важна роля в Стандартния модел и чието съществуване беше предсказано много...
Тесто за всичкоНаправете си закваската, като в купа налеете топлото прясно мляко, добавете захарта и 2-3 с.л. брашно, разбъркайте и оставете настрани да се надигне.
Загасете содата в оцета и я поставете в киселото мляко, разбъркайте...
1
Епикатехин - всичко важно за флавоноида
Всички тези ползи от епикатехин, ясно показват, че трябва да си го набавяте или от храни, които го съдържат, или чрез хранителни добавки....
Мусака всичко в 1
Предварително се нарязват всички зеленчуци на кубчета, след което всичко се слага в намазнена тава, както следва: първо се размива каймата с малко хладка вода, след това нарязаните картофи и останалите зеленчуци и подправки...
Торта Всичко в едно
Пуснете фурната да се загрее до 180 градуса и пригответе 2 кръгли форми с диаметър около 18-20 сатнитметра.
В дълбока купа сипете продуктите за блатовете и разбивайте до получаването на гладка, еднородна смес, като разбиете...
Мини оранжерия в двора - всичко важно
Препоръчително е редовете зеленчуци да се подреждат в посока от запад на изток, така че растителността да бъде осветена равномерно от всички страни през деня....
Коктейл Това ли е всичко?
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Млечен чеснов сос за всичко
Оставяме в хладилника да се охлади, преди да го консумираме млечния чеснов сос за всичко....
Гювечета от всичко по малко
Сложете гювечетата от всичко по малко в студена фурна, похлупете ги с капачетата и включете фурната на 220 °C.
След 40 минути ги извадете от фурната и счупете по едно яйце....
Агнешко, задушено на огън
Поставяме тенджера върху запаления огън, който трябва да е слаб. Оставяме да се задушава за 4 часа. Обикновено завира след 1 ч и 30 мин. Сервирайте с дроб сарма....
Десерт Огън и лед
Боровинките и малините се поръсват със захарта и се загряват под капак в продължение на 10 минути на минимален огън.
Сладоледът се вади от фризера, оставя се за 20 минути на стайна температура и се прави на топки....
Лесно тесто с мая за всичкоС това лесно тесто с мая за всичко можете да си направите кифлички, пици, питки и мекици....
2
Подлютена веган разядка Всичко по 2
Всичко се блендира, налива се олио, оцет и сол на вкус. Пуска се на пулсация за кратко и готово.
Сервираме веган раздяката с резени домат, краставичка, маслини и пилешки маншончета на грил тиган....
Важните храносмилателни ензими
Идентифицирани са общо осем основни храносмилателни ензима. Всеки един от тях активно участва в разграждането на различен вид храна....
Съвети за здрав храносмилателен тракт
Особено важен за доброто физическо и психическо състояние на един човек е здравият му храносмилателен тракт....
Телешка яхния на бавен огън
След това добавяме и червеното вино с малко черен пипер и оставяме да поври на слаб огън 3 мин.
След това прибавяме местото в тенджерата, като се стремим да потопим всички парчета в соса, за да поемат хубаво....
Печено агне на бавен огън
Взема се едно цяло и младо агънце и добре се почиства от вътрешности. Натърква се добре със сол, черен пипер, а отвътре и с червен пипер и се залива с виното.
Оставя се да престои така за 1-2 часа, след което се забожда...
Свински ребра на бавен огън
Увеличете фурната на 200 градуса и печете до приятен загар свинските ребра на бавен огън....
Свинско печено на бавен огън
Забъркайте смес от горчица, оцет, червен и черен пипер, олио и сол. Намажете месото със сместа и го оставете на хладно за 2-3 часа.
Поставете месото в тавичка заедно с лука, чушката и морковите. Добавете ½ ч.ч. вода и...
Задушен джолан на бавен огънИзмиваме джолана и го слагаме в гювеч.
Добавяме виното, солта, черния пипер, бахара, дафиновия лист и почистените и нарязани на едро лук и моркови.
Разбъркваме, добавяме накъсаното масло, похлупваме и слагаме във...
1