Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сензационно! Цеца Величкович е бременна от младия си любовник
Емблематичната изпълнителка на балканска музика Цеца Величкова е бременна от младото си гадже....
Цеца Величкович окупира хотел на морето
Цял хотелски етаж е окупирала сръбската звезда Цеца Величкович. Тя и екип от 25 човека са се настанили на 8-мия етаж на хотел Черно море във Варна....
Пикантно! Цеца Величкович лъсна в порно клипСнимки от порно клип с участието на звездата Цеца Величкович разбуниха духовете, пише ХотЗона....
1
Валери Божинов и Цеца Величкович с общо парче
Сръбската звезда Цеца Величкович ще снима клип с него.
Божинов успя за кратко време да се превърне в новия Джорджано. Интерпретациите на хита Трепни, които той пусна в социалните мрежи, предизвикаха фурор....
Цеца Величкович участва в благородна кауза! Вижте повече
Освен Величкович, в кампанията са се включили още Йелена Томашевич, Сека Алексич, Милица Дабович и други....
Цеца Величкович сподели какви уроци е научила от покойния си мъж
Сръбската звезда Цеца Величкович сподели в интервю за bTV ценните уроци, които е научила от покойния си съпруг Желко Ражнатович - Аркан. Той бе убит преди 16 години в лобито на хотел Интерконтинентал....
Цеца Величкович с чутовен гаф на концерта в София
Легендарната сръбска изпълнителка Цеца Величкович се изложи пред българската публика по време на концерта си миналата вечер в София....
Албанската мафия отвлича Цеца Величков от София
Величкович идва в София тази седмица по случай двата ѝ концерта, които ще се проведат в зала Арена Армеец на 16-ти и 17-ти март....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Жана Бергендорф ражда от любовника си
Изпълнителката на Самурай смята не само да се сбогува завинаги със забранените субстанции, но дори и да роди дете на танцьора Леандър Янес, спряган от доста време за неин любовник....
Гювеч Да си оближеш пръститеНарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца.
Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко.
Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче.
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Солена сьомга Направи си самЗа предпочитане е рибата да е прясна, но аз съм правила тукашната магия и от замразена сьомга, купена на Женския пазар по 11 лв за килограм. Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!
Интересно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Пелмени по мой си начинОмесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта.
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
1
Как да си направим домашна юфка
Изсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко.
Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути.
Охладеното тесто разделете на малки топки...
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера. Ако имате възможност, използвайте нова тенджера или такава, която се използва...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
1
Украински борш по мой си начин
1. Телешкото, свинското или пилешкото месо (аз най-обичам с телешко) надребняваме и варим заедно с една глава лук, няколко зърна черен пипер, дафинови листа и сол в 1.5-2 л вода.
2. Половината цвекло, половината морков...
Пълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките.
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...