Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се къпем правилноНикога не се къпете с прекалено топла вода, използвайте хладка или леко топла вода и много мек сапун. Още по-добре е да се къпете без сапун и след къпане използвайте хидратиращ крем за тяло....
1
Учени: 3 дена глад и имунитетът е на макс!
Учените са направили проучване, според което, ако се подложите на 3-дневно гладуване, това ще възстанови и изцяло ще рестартира имунната ви система.
Как гладуването помага на имунната система?...
Колко често трябва да се къпем?
Според учените причината се крие в това, че ако се къпете всеки ден, може да увредите кожата си....
Колко често е добре да се къпем?
Нищо обаче не ви пречи да се къпете само с вода толкова често, колкото пожелаете....
Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)Отстраняват се неравностите отстрани, много леко може да се ползва белачката за картофи и леко се подравнява долната им част, за да може да стоят изправени кубчета....
2
Топящи се картофи на фурна със самардалаПекат се около 30 минути, като се разбъркват на двайстата, за да не залепнат....
3
Учените съветват: Пийте бира на плажаСлед 30 дни учените проверили как се отразяват на кожата различните храни и напитки....
2
Пилешки крилца с топящи се картофки на фурна
Наливаме бирата, слагаме алуминиево фолио и печем 30 мин в загрята на 250 градуса фурна в долната част.
На 30 минута махаме фолиото и качваме на средата на фурната за още 15 мин или до зачервяваме на месото....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукЛука нарежете на филийки, а после на полумесеци. Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да активираме потока на парите и да се къпем в изобилие
Вижте в галерията ни какво да промените в нагласите си, за да започнете да се къпете изобилие.
page1. Научете се да обичате себе си
Първото и най-важно правило е човек да живее в любов със себе си....
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да сварим лесно кестени
Варете ги около 15 минути след момента на завиране на водата.
Извадете тези вкусни варени кестени и ги прехвърлете в купичка.
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Учени: Псувайте, за да се лекувате!
На Британския научен фестивал в Суонзи група учени се събра, за да потърси потвърждение, че употребата на ругатни влияе добре на хората....
Учени: Децата трябва да се излагат на микроби!
Твърденията на учения са на базата на мащабно изследване, продължило повече от 10 години, в което се включили повече от 20 хиляди души и били обработени над 50 хиляди проби....
Топящи се Маслени Кроасанчета
Разточете тестото на правоъгълник. Прегърнете двата края към средата и после прегънете двете страни към средата (погледнете как се прегъва във видеото, ако се затрудните).
Обърнете тестото и разточете отново....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Обелете зеленчуците и нарежете на дълги тънки ленти.
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаПо този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета.
В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
3