Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се къпем правилноКак да се къпем правилно
1
Никога не се къпете с прекалено топла вода, използвайте хладка или леко топла вода и много мек сапун. Още по-добре е да се къпете без сапун и след къпане използвайте хидратиращ крем за тяло....
Учени: 3 дена глад и имунитетът е на макс!Учени: 3 дена глад и имунитетът е на макс!
Учените са направили проучване, според което, ако се подложите на 3-дневно гладуване, това ще възстанови и изцяло ще рестартира имунната ви система. Как гладуването помага на имунната система?...
Сутрин или вечер да се къпем?Сутрин или вечер да се къпем?
Тоест всеки сам за себе си решава кога да се къпе....
Колко често трябва да се къпем?Колко често трябва да се къпем?
Според учените причината се крие в това, че ако се къпете всеки ден, може да увредите кожата си....
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара
Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
Колко често е добре да се къпем?Колко често е добре да се къпем?
Нищо обаче не ви пречи да се къпете само с вода толкова често, колкото пожелаете....
Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)
2
Отстраняват се неравностите отстрани, много леко може да се ползва белачката за картофи и леко се подравнява долната им част, за да може да стоят изправени кубчета....
Топящи се картофи на фурна със самардалаТопящи се картофи на фурна със самардала
3
Пекат се около 30 минути, като се разбъркват на двайстата, за да не залепнат....
Учените съветват: Пийте бира на плажаУчените съветват: Пийте бира на плажа
2
След 30 дни учените проверили как се отразяват на кожата различните храни и напитки....
Пилешки крилца с топящи се картофки на фурнаПилешки крилца с топящи се картофки на фурна
Наливаме бирата, слагаме алуминиево фолио и печем 30 мин в загрята на 250 градуса фурна в долната част. На 30 минута махаме фолиото и качваме на средата на фурната за още 15 мин или до зачервяваме на месото....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Лука нарежете на филийки, а после на полумесеци. Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да активираме потока на парите и да се къпем в изобилиеКак да активираме потока на парите и да се къпем в изобилие
Вижте в галерията ни какво да промените в нагласите си, за да започнете да се къпете изобилие. page1. Научете се да обичате себе си Първото и най-важно правило е човек да живее в любов със себе си....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Варете ги около 15 минути след момента на завиране на водата. Извадете тези вкусни варени кестени и ги прехвърлете в купичка. Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Учени: Псувайте, за да се лекувате!Учени: Псувайте, за да се лекувате!
На Британския научен фестивал в Суонзи група учени се събра, за да потърси потвърждение, че употребата на ругатни влияе добре на хората....
Учени: Децата трябва да се излагат на микроби!Учени: Децата трябва да се излагат на микроби!
Твърденията на учения са на базата на мащабно изследване, продължило повече от 10 години, в което се включили повече от 20 хиляди души и били обработени над 50 хиляди проби....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Разточете тестото на правоъгълник. Прегърнете двата края към средата и после прегънете двете страни към средата (погледнете как се прегъва във видеото, ако се затрудните). Обърнете тестото и разточете отново....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Обелете зеленчуците и нарежете на дълги тънки ленти. Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
По този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета. В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....