Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Единичен статус #465607
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави форумната тема: Има ли шанс да съм с него?преди 6 годиниПреди няколко месеца си бях харесала едно момче, с което не се познавахме. Просто ми стана симпатичен. Бяхме се събрали с приятели и той също беше там. Та, аз не бях в особено трезво състояние и точно тогава реших да се заговоря с това момче. Близо два часа се навъртах около него и или си говорехме, или се прегръщахме, или си играех с косата му и той нямаше нищо против. След тази вечер, започнах наистина да го харесвам.

    Но той е от друг град, затова и нямах много надежда, че ще го видя. На следващия ден му писах,за да му се извиня, но той не си направи труда да ми види съобщението. През това време се запознах с друго момче(ще го кръстя Б), с което имахме 3 години разлика, и имах някакви симпатии към него. На следващото събиране с компанията бях с момчето Б, имахме връзка, и тогава ми стана неудобно, тъй като А беше там. Чувствата отново се завърнаха, но понеже сега си имах приятел и не отидох при А, колкото и да ми се искаше.

    През цялата вечер А ни гледаше лошо и сякаш след като се появихме настроението му изчезна. Мина близо седмица и през това време се опитвах да не мисля за А. През това време и Б скъса с мен, тъй като не получи това, което искаше. На следващия ден излязохме в парка с най-добрата ми приятелка и се засякохме с А, а той ме гледаше малко лошо. Мина близо месец, в който не го бях виждала, а той е бил в града ни, почти цял месец и се бе запознал с едно момче от класа на най-добрата ми приятелка. Едната вечер се разхождахме и ги видяхме и понеже това момче знаеше, че харесвам А пита "А познавате ли го" и аз просто замръзнах. Бях стъписана.

    На следващия ден, когато отново бяхме на училище това момче започна да ми разказва неща за А и А му е казал, че ме познава, а аз това не го очаквах. И сега най-добрата ми приятелка и това момче искат да ме запознаят с А. Чудя се може ли да стане нещо между мен и момчето А? Тъй като в случаите, в които сме се засичали, се гледахме продължително, а и той не отрече, че ме познава, гледаше ме лошо, когато бях с гаджето си. И всъщност не сме много различни, слушаме еднаква музика, обличаме се еднакво, докато с Б нямахме много общо. Той не харесваше начина ми на обличане, не харесваше една от любимите ми банди, докато А много я харесва, не харесваше държанието ми и накрая разбрах, че е искал само секс и показност.
    Та, мислите ли, че може да се случи нещо с А?