Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Стоянка Русенова»Единичен статус #931131
Stoyanka Rusenova
Stoyanka  Rusenova
Ветеран
  • Стоянка  РусеноваСтоянка Русеновадобави предварително ЗАДАДЕНА рецепта СЪС снимка: Традиционна агнешка дроб-сармапреди 4 години, преди 4 годиниТрадиционна агнешка дроб-сармаТрадиционна агнешка дроб-сарма07.05.2020Дроб Сарма
    • Admin
      AdminПривет, от години добавяте лоши снимки. Ако това не се оправи в скоро време, ще ви спра от сайта.
      • Стоянка  РусеноваСтоянка РусеноваСъгласна съм с предложението ви.иблагодарря много.
      • AdminAdminПредлагам да ти изпратим фотоапарат сега при пращане на новите награди, а точките ще ги наваксаш в последствие, защото сега реално губиш точки като не се одобряват снимките. Т.е. ще дойдеш на минус точки, които ще ти бъдат приспаднати в последствие. Вече го правихме с една кулинарка и сега снима много добре.
      • AdminAdminСнимките са размазани, на телефон може и да изглеждат добре, но на компютър изглеждат като снимани преди 40 години.
      • Стоянка  РусеноваСтоянка РусеноваАз не мога да разбера,тъмни ли ми са снимките или мътни.Защото на моят компютър ми излизат много светли и аз допълнително си ги оправям.На различните устройства снимките излизат по различен начин.А що се отнася до фотоапарата нямам още достатъчно точки .
      • AdminAdminами от 10 снимки една става, това е статистиката. И аз не съм съгласен да пишете зададени рецепти с това качество, защото те са сред най-търсените. Това не означава, че не можете да готвите, даже напротив, но язък за готвенето, като качвате снимки 90% по-лоши от тези на другите потребители. И като цяло и на други потребители, мнооого рядко приемаме лоши снимки. Ще можете да си добавяте рецепти, но не зададени. Когато се подобри качеството ви, ще ви пуснем отново. А ако желаете да се откажете, ваш избор. На дроб-сармата отгоре от 4 снимки, една единствена става, по оценка от 1 до 10 бих я оценил с 3 или 4, другите са на категорична нула. Като гледам имате доста точки, заявете си един фотоапарат, за да решите проблема, защото ние харесваме рецептите ви, но снимките не.
      • Стоянка  РусеноваСтоянка РусеноваЕ тука вече страшно много ме обидихте.Искам само да.погледнете колко мой рецепти са харесани в Готвача и са добавени в любими .Не мога да се съглася ,че снимките ми приличат "На повърнато "както казвате вие,защото няма да.се харесват от хората.Всеки който е тук ,малко или много полага труд и мисля ,че би трябвало да бъде оценен За качеството на снимките някой може да не са сполучливи ,но Чак да приличат на повърнато не съм съгласна .Смених си телефона преди време поради тази причина ,но нямам възможност за апарат,и крайно ми е неприятно когато мойте снимки не се приемат а има потребители на който снимките са под всякаква критика и се приемат.Не искам да споря ,но с такова желание съм тук ,а вие така правите ,че малко по малко да се отказваме ,
      • AdminAdminТаня, не може 5 години подред грам ама грам да не е подобрено качеството ти. От утре ще ти бъде спряна възможността да добавяш зададени рецепти, след като добавяш снимки, много от които приличат на повърнато. Зададените рецепти трябва да са изпипани, затова са задедени, защото хората ги търсят в сайта.
      • Стоянка  РусеноваСтоянка РусеноваГосподин Админ ,поисках мнение от потребители в сайта относно моите снимки ,отговорите им са ,че са добри.Не знам защо на вас не ви харесват