Агнешки език със сос

Агнешки език със сос

0

Залейте агнешкия език със студена вода, колкото да го покрие и подправете със сол и черен пипер на вкус. Добавете и нарязаните на ситно...

1

Агнешки Език в Масло

Открий всички 13 избрани предложения относно агнешки език в масло в Езине.бг.
Език в масло

Език в масло

2

Измитият език заедно с 2 л вода се вари в отворена тенджера под налягане. Оставете да заври и отпенвайте. Щом бульонът се изчисти, добавете 2...

Език в масло в гювече

Език в масло в гювече

Почистете езика и сложете да се вари в тенджера под налягане. Извадете го, обелете го и го нарежете на парчета. Загрейте половината масло и...

Шпикован език

Шпикован език

Сварете в подсолена вода приготвения телешки език, потопете го в студена вода и го обелете. Направете в готовия език отвори с нож и пъхнете в...

Пържен език

Пържен език

Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко...

Паниран език

Паниран език

порции и се посолява. Панира се като първо се топи в брашното, след това в бирата и най-накрая в сухара. Пържи се в сгорещена мазнина. Поднася се с парче масло и лимон....

Дешифрираха бебешкия език

Дешифрираха бебешкия език

на бебето идва от това, че не разбираме бебешкия език. А бебетата изразяват емоциите си и съобщават желанията си, говорейки. Проблемът е...

Телешки език с картофи

Телешки език с картофи

Сварете езика в малко количество вода заедно с корените за супа. Извадете сварения език и го потопете в студена вода, за да се обели по-лесно...

Шишчета с език

Шишчета с език

1

черен пипер. Нанижете по няколко парчета език на шишче и хубаво с помощта на четка ги намажете от всички страни. Сложете да се запекат на гореща скара от двете страни. Поднесете, поръсени с накълцан копър....

Паниран телешки език

Паниран телешки език

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии...

Език с гъби

Език с гъби

задушават до готовност в 30 г масло. Когато гъбите омекнат, ги овкусяваме със сол и черен пипер и заливаме с телешки бульон. Добавяме нарязания...

Терин от свински език

Терин от свински език

за 5-7 минути в малко вода и подправки на вкус, след което се отцежда. Смесва се с нарязания език, посолява се, добавят се подправки по...

4.1
Общо 9 гласували
5 4
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: