Агнешки гювеч с оризАгнешки гювеч с оризГювеч
15 Януари
Янка Горанова
Агнешко със Спанак и ОризАгнешко със Спанак и Ориз
02 Окт.
Стоянка Русенова
Печено агнешко с ориз и спанакПечено агнешко с ориз и спанак
07 Май
Стоянка Русенова

Агнешко със Спанак и Ориз в Гювеч

Разгледай всички 74 авторски предложения относно агнешко със спанак и ориз в гювеч в Езине.бг.
Агнешко с ориз, гъби и спанакАгнешко с ориз, гъби и спанакАгнешко с ориз, гъби и спанак се пече на 200 градуса за около един час и половина....
Гювеч с агнешкоГювеч с агнешкоНалива се чаша и половина вода към изчистения и измит ориз, добавя се магданоза и нарязаните домати. Всичко това ври около 10 мин....
Агнешко млечен гювечАгнешко млечен гювечКогато месото омекне, гювечът се залива със смес от мляко, яйце и брашно....
Агнешко със спанакАгнешко със спанакПоднесете порция агнешко с кисело мляко....
Агнешко със спанакАгнешко със спанакИзмийте агнешкото, подсушете го и го нарежете на парченца. Сложете го да се задушава в мазнина с нарязания лук до пълно омекване....
Агнешки пролетен гювечАгнешки пролетен гювечСложете месото от агнешки бут на дъното на тенджерата с малко олио и нарежете отгоре изчистените и измити спанак, лук, чесън и лапад....
Агнешко печено в гювечАгнешко печено в гювечСложете капака на гювеча с агнешко и върнете във фурната за 40-45 минути. Вкусно агнешко печено с ориз - не може да му устоите!...
Славянски гювеч с агнешкоСлавянски гювеч с агнешкоИзпечения славянски гювеч с агнешко поръсете с прясно накълцан магданоз....
Агнешко с оризАгнешко с оризОт получилия се бульон на агнешкото взимате четири чаени чаши и заливате каймата. Изцеждате ориза и го добавяте към каймата....
Гювеч с агнешки ребраГювеч с агнешки ребраПрехвърлете всичко в гювеча и изпечете гювеча, докато остане на мазнина....
Агнешко в гювеч по добруджанскиАгнешко в гювеч по добруджанскиПочистеното, измито и нарязано на парчета месо се слага в тенджера и се задушава на слаб котлон заедно със ситно скълцаните лук, чесън, магданоз,...

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: