Морковен пайМорковен пайПайове
02 Януари
Роси Трифонова
Отворен пай с морковиОтворен пай с моркови
31 Юли
Марина Норд
Вкусен пай с морковиВкусен пай с моркови
01 Дек.
Роси Трифонова

Английски Морковен пай

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно английски морковен пай в Езине.бг.
Английски бифтекАнглийски бифтекРазделете месото на 4 парчета по 150 г, с тъпата страна на ножа леко ги начукайте, поръсете ги с черен пипер, сложете ги в порцеланов съд, полейте...
Английски пуншАнглийски пуншРазбийте с миксер жълтъците, маслото и захарта, добавете бирата и счукания карамфил и разбъркайте. Налейте пунша в стъклени чаши и долейте с гореща...
Английски бисквитиАнглийски бисквитиРецептата за Английски бисквити е изпълнена!...
Английски гювечАнглийски гювечВ тенджера с 1 с.л. затоплено олио, сложете каймата и я пържете на тих огън, докато покафенее, след което я подправете с изчистената и ситно нарязана...
Английски кремАнглийски кремМлякотo завира и се ароматизира с есенцията. Захарта, яйцата и брашното се разбиват много добре и се изсипват на тънка струйка към млякото, като се...
Английски кексАнглийски кексГотовият английски кекс се обръща веднага върху решетка, но не и поднос. Щом изстине, се освобождава от формата върху подходящ поднос....
Английски кейкАнглийски кейкРазбийте маслото със захарта на пяна и добавете лимоновата кора и ванилията. Сипват се при непрекъснато разбиване картофеното и пшениченото брашно...
Английски ФъчАнглийски Фъч
48
Пакетчето масло се стапя на огъня с пет супени лъжици какао, прибавя се захарта и прясно млякото. Сместа се завира 'клоква'. Сваля се от огъня...
Английски рибни крокетиАнглийски рибни крокетиСмесете сварената риба и пюрираните картофи, добавете зелената подправка, поръсете с малко сол и пипер и запържете в маслото в съд на котлона....
Английски тиквен кексАнглийски тиквен кексТиквата се вари до омекване, намачква се на пюре и се оставя да се охлади напълно. Брашното се пресява със содата и бакпулвера. Добавя се солта...
Кейк по английскиКейк по английскиРазбиваме захарта с маслото много добре на пяна. Постепенно прибавяме жълтъците и разбиваме добре. Прибавяме внимателно разбитите на сняг белтъци...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 0
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: