МеденкиМеденки
08 Ноем.
Ефросия
Ретро меденкиРетро меденки
25 Май
Rositsa Ivanova
Лесни меденкиЛесни меденки
06 Ноем.
Криси Черникова

Великденски Меденки

Прегледай всички 74 авторски предложения за великденски меденки в Езине.бг.
Великденски кифлички
Великденски кифлички
Замесваме тесто, като най-напред разбиваме яйцата със захарта. Прибавяме мазнината, киселото мляко с набухвателите, ванилията с брашното...
Великденски курабии
Великденски курабии
предварително загряна умерена фурна до златисто. Още горещи се подреждат в дълбок съд и се поръсват обилно с пудра захар. Поднасят се щом ...
Пълнени меденки
Пълнени меденки
сладко. За по-лесно може да използвате шприц, с който да пълните меденките. По желание оваляйте всички пълнени меденки в кокосови ...
Трансилвански меденки
Трансилвански меденки
си изрежете различни формички. Наредете меденките върху предварително намаслена тава, украсете с половин бадем и печете до готовност на умерена...
Коледни меденки
Коледни меденки
. Разточете кора и изрежете меденките. Пекат се за 20-тина минути в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Бързи меденки
Бързи меденки
14
Замесва се меко тесто от продуктите без мармалада. Правят се питки. Пекат се в умерена фурна. След като изстинат, се слепват с мармалад...
Меденки Африка
Меденки Африка
от нея различни диви животни - жерав, лъв, слон, камила и т.н. Застиламе тавичката с хартия за печене и нареждаме меденките вътре. Печем в ...
Великденски козунак
Великденски козунак
Маята разтворете в леко топлото прясно мляко и малко захар и оставете да се активизира. Содата разтворете в киселото мляко. Пресейте 1 кг...
Великденски сладки
Великденски сладки
маса. С нея се пълнят великденските курабии. Пекат се в намазнена тава до бледозлатисто оцветяване. По желание се ръсят в пудра захар....
Великденска торта
Великденска торта
Захарта се разделя на 3 част - за блатовете, сиропа и плънката. Четирите яйца и първата част от захарта се разбиват с миксер, прибавят се...
Медени бухтички
Медени бухтички
Разбиваме яйцата и ги смесваме с киселото мляко, содата, солта и брашното до получаване на средно гъсто тесто. Сгорещяваме олио и с лъжица...

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 3
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: