ГаспачоГаспачо
18 Април
Admin
Класическо гаспачоКласическо гаспачо
16 Юли
Стоянка Русенова

Гаспачо в Блендер

Разгледай всички 13 кулинарни идеи относно гаспачо в блендер в Езине.бг.
Гаспачо от Андалусия
Гаспачо от Андалусия
Хлябът се накисва в толкова вода, колкото да я поеме, и след намачкване да стане на гъста каша. Добавят се оцет, наситнените домати, зелената...
Кюфтенца със гаспачо салса
Кюфтенца със гаспачо салса
Първо пригответе гаспачо салсата – смесете всички продукти в малка купа. Загрявате зехтина в тиган и запържвате лука и чесъна, докато лукът...
Гаспачо ала Пенелопе Крус
Гаспачо ала Пенелопе Крус
Доматите се обелват и настъргват на ренде или се наситняват с блендер. Нарязваме на ситно и останалите зеленчуци. Сипваме всички продукти в...
Плодово гаспачо с канела
Плодово гаспачо с канела
Прасковите се попарват с вряла вода, ципата се маха и плодовете се режат на половинки. Костилките се отстраняват. Две от прасковите се...
Гаспачо от босилек и краставица
Гаспачо от босилек и краставица
лимонов сок и разбийте с миксер. Охладете гаспачото и го сервирайте в широки стъклени чаши, украсени с чери домати....
Гаспачо с кисели краставички
Гаспачо с кисели краставички
Доматите се поставят във вряща вода, обелват се, нарязват се на малки парченца и се смесват със ситно нарязания лук. Слагат се сол, черен пипер...
Гаспачо от авокадо
Гаспачо от авокадо
1
се почиства от семето, а лукът от обелките. Зеленчуците се нарязват на дребни кубчета и се смилат в блендер. Прибавя се почистени от костилката и...
Гаспачо с диня
Гаспачо с диня
останалата я разбиваме в блендер или с пасатор. Доаваме към нея и останалите продукти (без изварата) и пасираме до получаването на еднородна смес...
Пикантно гаспачо от чушки и краставици
Пикантно гаспачо от чушки и краставици
стърготините се изхвърлят. Почистените и нарязани на ситно чушки, джинджифил, чесън, морската сол, джоджен и копър се слагат в блендер, заливат ...
Гаспачо с копър и маслинови крутони
Гаспачо с копър и маслинови крутони
направете на пюре. Поставете за няколко часа в хладилника. Сервирайте гаспачото с крутоните и накълцана на ситно зелена част от копъра....

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: