Агнешки тас кебапАгнешки тас кебапКебап
10 Март
Георги Чечев
Тас кебап със сметанаТас кебап със сметана
14 Ноем.
Румяна Сакалийска

Готвене на тас Кебап

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно готвене на тас кебап в Езине.бг.
Тас кебап по тракийскиТас кебап по тракийскиМесото се нарязва на парчета и се запържва в мазнината, заедно със ситно нарязания лук. Когато лукът поомекне се прибавят последователно и при постоянно...
Тас кебап с телешко месоТас кебап с телешко месоТелешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане. Добавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите,...
Домати за готвенеДомати за готвенеДоматите се измиват. Бланшират се в тенджера с вряща подсолена вода за няколко секунди, след което се пускат в съд със студена вода. Охладените...
Готвени зеленчуциГотвени зеленчуциИзмиваме патладжаните (2 бр.), белим от кората и нарязваме на парчета. Посоляваме и заливаме с вода. Оставяме така няколко минути, да се отдели горчивият...
КебапКебапНарежете месото на малки късчета, лукът - на ситно, обелете чесъна и картофите. Сложете всички продукти в тенджерата под налягане. Захлупете и...
Магейрокофобия - страх от готвенеМагейрокофобия - страх от готвенеПовечето хора с Магейрокофобия всъщност се страхуват от един или няколко елементи в готвенето или възможните резултати от процеса на готвене....
Барде - кебапБарде - кебапПоднасяме барде - кебап с гърнето. Много ароматно и вкусно агнешко в гърне!...
Кеат кебапКеат кебапМесото се реже на хапки и се запържва в олиото. Лукът се реже на едро и се добавя към хапките. Добавя се червеният пипер и след 4 минути ястието се...
Тюрлю кебапТюрлю кебапОбезкостете всичките видове месо и го нарежете на парчета, посолете и поръсете с нарязания на ситно лук. Сложете в подходящ съд, налейте половината...
Друсан кебапДрусан кебапЗахлупете тенджерата и оставете кебапа да се готви на бавен огън, като от време на време раздрусвате. Поднесете с червено вино....
Пити кебапПити кебапНакисваме нахута от вечерта. Сменяме водата му и го сваряваме. Махаме люспите му. Нарязваме месото на ситно, овкусяваме го със солта и черния...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: