Гювеч по Манастирски

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за гювеч по манастирски в Езине.бг.
Сух грах по манастирски
Сух грах по манастирски
Сухият грах се попарва в гореща вода, отцежда се и се накисва за една нощ в студена вода. Вари се в същата вода заедно с растителното масло...
Боб по манастирски
Боб по манастирски
В тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и...
Ориз по манастирски
Ориз по манастирски
Изплакнете ориза в 7 води и го отцедете. Залейте го с вряла вода 1:2 и оставете да ври, докато абсорбира течността. Отделно в по-голям съд...
Манастирска боб чорба
Манастирска боб чорба
Почистеният зрял боб се накисва в студена вода. След 12 часа сварява. Когато поомекне се прибавят олиото, ситно нарязаният лук, нарязаните на...
Грах със спанак по манастирски
Грах със спанак по манастирски
Грахът се залива с бульона и се вари 1 час. Лукът, чушките и морковът се нарязват на ситно. Картофите се нарязват на кубчета. Лукът, чушките...
Охлюви с ориз по манастирски
Охлюви с ориз по манастирски
Почистените с четка и измити много добре в обилно течаща студена вода охлюви се попарват за 2-3 минути във вряща вода, черупките се махат, а...
Салата от боб по манастирски
Салата от боб по манастирски
. Запържете салата за 2 минути и оттеглете от огъня. Сервирайте боба по манастирски охладен и гарниран със стрък магданоз....
Кюфтета по манастирски
Кюфтета по манастирски
оставете да покъкри отново за 5 минути. Добавете кюфтенцата и оставете за 5-10 минути. Смъкнете от котлона вашите кюфтета по манастирски. ...
Боб чорба по манастирски
Боб чорба по манастирски
манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен. Посолява се и се освежава с накълцан ...
Манастирска чорба от зрял фасул
Манастирска чорба от зрял фасул
Накиснатият в студена вода фасул се отцежда, залива се отново със студена вода и се вари заедно с мазнината, ситно нарязания лук, морковите и...
Гювеч
Гювеч
1
Посолете нарязаните на кръгчета патладжани и тиквички, и ги оставете да се отцедят. Изпържете ги съвсем леко. В същата мазнина задушете ситно...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 2
4 0
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: