Гювеч по Манастирски

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за гювеч по манастирски в Езине.бг.
Сух грах по манастирскиСух грах по манастирскиСухият грах се попарва в гореща вода, отцежда се и се накисва за една нощ в студена вода. Вари се в същата вода заедно с растителното масло...
Пълнени домати по манастирскиПълнени домати по манастирскиДоматите се измиват и се издълбават. Лукът се нарязва на дребно и се задушава в растителното масло до омекване, след което се прибавят...
Ориз по манастирскиОриз по манастирскиИзплакнете ориза в 7 води и го отцедете. Залейте го с вряла вода 1:2 и оставете да ври, докато абсорбира течността. Отделно в по-голям съд...
Боб по манастирскиБоб по манастирскиВ тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и...
Манастирска боб чорбаМанастирска боб чорба
Почистеният зрял боб се накисва в студена вода. След 12 часа сварява. Когато поомекне се прибавят олиото, ситно нарязаният лук, нарязаните на...
Грах със спанак по манастирскиГрах със спанак по манастирскиГрахът се залива с бульона и се вари 1 час. Лукът, чушките и морковът се нарязват на ситно. Картофите се нарязват на кубчета. Лукът, чушките...
Охлюви с ориз по манастирскиОхлюви с ориз по манастирски
Почистените с четка и измити много добре в обилно течаща студена вода охлюви се попарват за 2-3 минути във вряща вода, черупките се махат, а...
Салата от боб по манастирскиСалата от боб по манастирски. Запържете салата за 2 минути и оттеглете от огъня. Сервирайте боба по манастирски охладен и гарниран със стрък магданоз....
Манастирска чорба от зрял фасулМанастирска чорба от зрял фасул
Накиснатият в студена вода фасул се отцежда, залива се отново със студена вода и се вари заедно с мазнината, ситно нарязания лук, морковите и...
Боб чорба по манастирскиБоб чорба по манастирскиманастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен. Посолява се и се освежава с накълцан магданоз. По желание се добавят червен и черен пипер на вкус....
Кюфтета по манастирскиКюфтета по манастирскиоставете да покъкри отново за 5 минути. Добавете кюфтенцата и оставете за 5-10 минути. Смъкнете от котлона вашите кюфтета по манастирски. Пасирайте доматения сос (по желание)....

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 2
4 0
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: