Сладкиш Агнеса - АгнескиСладкиш Агнеса - Агнески
26 Април
Дебелата Берта
Сладкиш АгнесаСладкиш Агнеса
18 Февр.
Албена
Малинов десертМалинов десерт
05 Март
Емилия Янкулова

Десерт Агнеса

Открий всички 74 избрани предложения относно десерт агнеса в Езине.бг.
Ябълков десертЯбълков десерт
Разбийте белтъците на пухкав сняг и добавете лъжица по лъжица брашното. Разбийте отделно захарта и жълтъците и добавете към белтъците. Сипете...
Агнес ПагоАгнес ПагоРазбиваме маслото с 1 чаша пудра захар до пухкав крем. Добавяме млените орехи, брашното и при внимателно и леко бъркане - четирите белтъка...
Кускус десертКускус десертоставяме така за минута. Когато десертът е готов, разсипваме в купички и сервираме още докато е топъл....
Оризов десертОризов десерт
Посолете леко прясното мляко, прибавете почистения и измит ориз и варете до омекването му. След това подсладете със захарта. Оформете...
Черешов десертЧерешов десерт
3
Загряваме фурната на 180 С. Формите за крем карамел се намазват с масло. Брашното се размесва със захарта, яйцата и ванилията. Разбърква се с...
Агнешка яхнияАгнешка яхния
Нарежете агнешкото месо на кубчета. Оваляйте парченцата меса в 2 с.л. брашно и ги запържете в сгорещеното олио. Когато месото се позапържи...
Агнешка бугламаАгнешка буглама
Подгответе си глинен гювеч и сложете вътре обезкостеното месо. Добавете дреболиите, които сте нарязали на дребно. Добавете лука, който...
Баварски десерт със стафидиБаварски десерт със стафидиРазбиваме прясното мляко с жълтъците, солта, захарта и ванилията. Като бъркаме непрекъснато сипваме брашното. Загряваме фурната до 200...
Плодов десерт с целувкиПлодов десерт с целувки. Разбъркваме добре. Пресипваме сместа в купички за сервиране и украсяваме с резенчета ябълки, предварително накиснати в остатъка от лимоновия сок. Охлаждаме десерта в хладилника за 2 часа и сервираме....
Рейнски яйчен десертРейнски яйчен десерттежест около половин килограм. Оставя се за 10 часа в хладилника. Вади се, платът се маха и десертът се сервира нарязан....
Грузински десерт маджуниГрузински десерт маджуниВ тенджера с дебело дъно се налива литър и половина вода и се кипва. Оризът се измива и се сипва във водата. Вари се на бавен огън, като от...

Рейтинг

3.5
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: