Сладкиш АгнесаСладкиш Агнеса
18 Дек.
Роси Трифонова
Ябълков десертЯбълков десерт
11 Дек.
Илария

Десерт Агнеса

Открий всички 74 избрани предложения относно десерт агнеса в Езине.бг.
Малинов десертМалинов десертИзчистете малините, сложете ги в дълбок съд, поръсете ги с 3 с.л. пудра захар и ги оставете да престоят така един час. Разбийте белтъците на гъст...
Кускус десертКускус десертКогато десертът е готов, разсипваме в купички и сервираме още докато е топъл....
Черешов десертЧерешов десертЗагряваме фурната на 180 С. Формите за крем карамел се намазват с масло. Брашното се размесва със захарта, яйцата и ванилията. Разбърква се с...
Оризов десертОризов десертПосолете леко прясното мляко, прибавете почистения и измит ориз и варете до омекването му. След това подсладете със захарта. Оформете многолистното...
Агнес ПагоАгнес Паго
4
Разбиваме маслото с 1 чаша пудра захар до пухкав крем. Добавяме млените орехи, брашното и при внимателно и леко бъркане - четирите белтъка, разбити...
Полезни десерти за отслабващиПолезни десерти за отслабващиЗатова внимавайте не само за калориите в десерта, но също така и за съставките му....
Десерт Пияни плодовеДесерт Пияни плодовеПортокалът и лимонът се измиват и се режат на резени заедно с кората. Смокините се режат на четвъртинки, кайсиите и фурмите се режат по дължина на...
Карибски яйчен десертКарибски яйчен десертЗахарта и водата се смесват и се кипват. Вари се сироп на среден огън 10 минути. Жълтъците се разбиват и се смесват с горещия сироп. Сместа се...
Беларуски десерт УшичкиБеларуски десерт УшичкиЯйцата се разбиват със захарта, добавя се сметаната, брашното, содата и се замесва тесто. Разточва се и се нарязва на квадрати пет на пет сантиметра...
Руски сметанов десертРуски сметанов десертСметаната се кипва и се вари на бавен огън 45 минути при непрекъснато бъркане. Добавя се брашното и захарта, разбърква се и се вари още 5 минути...
Студен малинов десертСтуден малинов десертОставяте десерта за 7-8 часа в хладилника да се стегне....

Рейтинг

3.5
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: