Сладкиш Агнеса - Агнески

Сладкиш Агнеса - Агнески

7

. вода и с помощта на вилица направете шоколадови пръски върху сладкиша Агнеса. Нарежете на ромбове и поднесете агнеските....

1

Десерт Агнеса

Открий всички 74 избрани предложения относно десерт агнеса в Езине.бг.
Сладкиш Агнеса

Сладкиш Агнеса

8

Пакетчето масло се разбива със захарта, прибавят счуканите или смлени орехи, брашното и 4 белтъка разбити на сняг. Разбърква се и се пече в...

Ябълков десерт

Ябълков десерт

Разбийте белтъците на пухкав сняг и добавете лъжица по лъжица брашното. Разбийте отделно захарта и жълтъците и добавете към белтъците. Сипете...

Малинов десерт

Малинов десерт

Изчистете малините, сложете ги в дълбок съд, поръсете ги с 3 с.л. пудра захар и ги оставете да престоят така един час. Разбийте белтъците на...

Агнес Паго

Агнес Паго

4

Разбиваме маслото с 1 чаша пудра захар до пухкав крем. Добавяме млените орехи, брашното и при внимателно и леко бъркане - четирите белтъка...

Оризов десерт

Оризов десерт

Посолете леко прясното мляко, прибавете почистения и измит ориз и варете до омекването му. След това подсладете със захарта. Оформете...

Черешов десерт

Черешов десерт

3

Загряваме фурната на 180 С. Формите за крем карамел се намазват с масло. Брашното се размесва със захарта, яйцата и ванилията. Разбърква се с...

Кускус десерт

Кускус десерт

оставяме така за минута. Когато десертът е готов, разсипваме в купички и сервираме още докато е топъл....

Агнешка яхния

Агнешка яхния

Нарежете агнешкото месо на кубчета. Оваляйте парченцата меса в 2 с.л. брашно и ги запържете в сгорещеното олио. Когато месото се позапържи...

Агнешка буглама

Агнешка буглама

Подгответе си глинен гювеч и сложете вътре обезкостеното месо. Добавете дреболиите, които сте нарязали на дребно. Добавете лука, който...

Сиропиран десерт с грис

Сиропиран десерт с грис

Сварете захарния сироп за 10 минути и го оставете да се охлажда. Разбийте отделно в купа киселото мляко със захарта, яйцето и ванилията...

Плодов десерт с целувки

Плодов десерт с целувки

. Разбъркваме добре. Пресипваме сместа в купички за сервиране и украсяваме с резенчета ябълки, предварително накиснати в остатъка от лимоновия сок. Охлаждаме десерта в хладилника за 2 часа и сервираме....

3.5
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: