РачелРачел
17 Ноем.
Ефросия
Рачел по АсеновградскиРачел по Асеновградски
07 Март
Севда Андреева
Домашен доматен сокДомашен доматен сок
28 Август
Ефросия

Домашен Рачел

Открий всички 74 избрани предложения за домашен рачел в Езине.бг.
Рачел от грозде и тиква
Рачел от грозде и тиква
. Сипете рачела от грозде и тиква в затоплени сухи буркани. Затворете ги добре и съхранявайте на сухо и хладно място....
Рачел от тиква с локум
Рачел от тиква с локум
Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор. След престоя се измива обилно с вода...
Рачел от тиква и сушени круши
Рачел от тиква и сушени круши
Тиквата се обелва и се нарязва на парченца. Крушите се почистват и се киснат 3 часа във вода. Нареждат се на редове в дълбок съд (тенджера...
Домашно доматено пюре
Домашно доматено пюре
доматена каша и варете на слаб котлон, докато се сгъсти. Добавете 1-2 счукани аспирина накрая. Разсипете сместа в буркани или бутилки и ги затворете. ...
Домашен марципан
Домашен марципан
В купа се смесват всички продукти и се месят, докато се получи гладко тесто, ако е необходимо се добавя още вода или пудра захар. Съхраняваме...
Домашен леберкез
Домашен леберкез
Смиламе в машинка месата, сланината, лука, накиснатите и добре изцедени кифли. Овкусяваме със сол, черен и червен пипер, чубрица и кимион...
Домашен BAILEYS
Домашен BAILEYS
7
Затворените консерви с кондензирано мляко, варим на тих огън 2 - 2. 5 часа, до карамелизиране. Изчакваме да се охладят и след това отваряме...
Домашен кетчуп
Домашен кетчуп
В голям съд изсипете доматеното пюре и сложете на котлона да заври. Прибавете внимателно всички подправки, след което задушете за още около 10...
Домашен хайвер
Домашен хайвер
1
Накиснете средичките от хляба във вода и изцедете добре. Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и...
Домашен хляб
Домашен хляб
5
Маята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква. Брашното се...
Домашен тутманик
Домашен тутманик
Угасете содата в киселото мляко. Замесете тестото от продуктите постепенно, като първоначално се слага съвсем малко от брашното, за да се получи...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: