РачелРачелРачел
17 Ноем.
Efrosia
Рачел по АсеновградскиРачел по Асеновградски
07 Март
Севда Андреева

Домашен Рачел

Открий всички 74 избрани предложения за домашен рачел в Езине.бг.
Домашно доматено пюреДомашно доматено пюреСипете отцедената доматена каша и варете на слаб котлон, докато се сгъсти. Добавете 1-2 счукани аспирина накрая....
Рачел от грозде и тикваРачел от грозде и тикваСипете рачела от грозде и тиква в затоплени сухи буркани. Затворете ги добре и съхранявайте на сухо и хладно място....
Рачел от тиква с локумРачел от тиква с локумТиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор. След престоя се измива обилно с вода....
Рачел от тиква и сушени крушиРачел от тиква и сушени крушиТиквата се обелва и се нарязва на парченца. Крушите се почистват и се киснат 3 часа във вода. Нареждат се на редове в дълбок съд (тенджера), заливат...
Домашни мариновани гъби с доматен сосДомашни мариновани гъби с доматен сосГъбите с доматен сос може да се сервира горещо или студено....
Домашен спрей против акнеДомашен спрей против акнеАко сте от хората, които от време на време получават някоя и друга грозна пъпка, този домашен спрей против акне ще ви помогне да се избавите от този...
Алергия към домашен прахАлергия към домашен прахЛечение на алергия от домашен прах Лечението на алергия от домашен прах изисква ограничаване на контакта с дразнителя – в случая с домашния прах....
Рецепти за домашен шампоанРецепти за домашен шампоанДомашно приготвеният шампоан ще дари косата ви със сила и красота....
Домашен лосион срещу комариДомашен лосион срещу комариАко държите да използвате лосиони против комари, които сте си приготвили с домашни продукти, ние имаме няколко идеи....
Домашен кетчупДомашен кетчупВ голям съд изсипете доматеното пюре и сложете на котлона да заври. Прибавете внимателно всички подправки, след което задушете за още около 10...
Домашен BAILEYSДомашен BAILEYSЗатворените консерви с кондензирано мляко, варим на тих огън 2 - 2. 5 часа, до карамелизиране. Изчакваме да се охладят и след това отваряме....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: