Домашни Кифли

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно домашни кифли в Езине.бг.
Домашни кифли за чайДомашни кифли за чайОт изброените продукти се замесва тесто, което се меси около 30 минути. Оформете кифлички, които се пускат в гореща вода, докато изплуват отгоре....
КифлиКифлиЗамесва се средно твърдо тесто. Втасва. Разделя се на 12 топки. Плънката се сварява. Топките се разточват на кръг. Режат се на кръг. Поставя се плънка...
Килдарски кифлиКилдарски кифлиС помощта на остър нож го разрежете на триъгълници и оформете от тях кифли....
Козуначени кифлиКозуначени кифлиГребвайте от тестото, разточвайте и оформяйте кифли. По желание им сложете пълнеж от сладко или солена плънка....
Солени кифлиСолени кифлиТака навитите кифли се подреждат на разстояние в тава с хартия за печене и отново се оставят да втасат....
Маслени кифлиМаслени кифлиВтасалите маслени кифли намажете с разбито яйце и поръсете със сусам....
Домашни сушени доматиДомашни сушени доматиДоизсушете ги в слаба фурна и приберете сушените домати в книжни пликове....
Ужасът да си селска кифла! (СНИМКИ)Ужасът да си селска кифла! (СНИМКИ)За да сте истинска кифла, е хубаво също да се тагнете от някоя топ дестинация....
Кифли от картофиКифли от картофиПреди да се сервират, картофените кифли се наръсват с пудра захар, размесена с малко ванилия....
Лесни козуначени кифлиЛесни козуначени кифлиПоставете домашните кифли в тава, застлана с хартия за печене, на разстояние. Оставете козуначените кифли да втасат повторно....
Кифли с макКифли с макОформете кифли, и ги сложете в тава, обилно поръсена с мазнина и намазана с галета. Печете в умерена фурна кифлите с мас....
Канелени кифли охлювчетаКанелени кифли охлювчетаДобър апетит с Канелени кифли охлювчета....
Кифли с маяКифли с маяВ основата на всеки се слага плънка по избор и се завиват кифлите....
Печени пълнени кифлиПечени пълнени кифлиИзважда се средата от надлъжно нарязаните кифли, пълнят се с приготвената смес и се пекат 10 минути в гореща фурна....

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 1
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: