Паниран език

Паниран език

0

порции и се посолява. Панира се като първо се топи в брашното, след това в бирата и най-накрая в сухара. Пържи се в сгорещена мазнина. Поднася се с парче масло и лимон....

1

Език Паниран

Разгледай всички 74 авторски предложения относно език паниран в Езине.бг.
Паниран телешки език

Паниран телешки език

Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии...

Паниран свински език

Паниран свински език

2

Изчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон. Охладете и обелете езикът и го нарежете на...

Паниран език с гъбен сос

Паниран език с гъбен сос

Езикът се сварява, изважда се, потапя се в студена вода, обелва се и се нарязва на шайби. Приготвя се гъбения сос. Шайбите се панират в...

Бирено мезе от паниран телешки език

Бирено мезе от паниран телешки език

Почистете, измийте телешкия език и го сложете да се вари заедно с нарязаните морков, целина и корени. След като езикът се свари, го обелете...

Шпикован език

Шпикован език

печете на умерена фурна. По време на печеното поливайте езика със соса, а малко преди да го извадите с разбитата сметана. Преди поднасяне поръсете готовия шпикован език с копър....

Пържен език

Пържен език

Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко...

Дешифрираха бебешкия език

Дешифрираха бебешкия език

на бебето идва от това, че не разбираме бебешкия език. А бебетата изразяват емоциите си и съобщават желанията си, говорейки. Проблемът е...

Телешки език с картофи

Телешки език с картофи

Сварете езика в малко количество вода заедно с корените за супа. Извадете сварения език и го потопете в студена вода, за да се обели по-лесно...

Език с гъби

Език с гъби

телешки език и задушаваме около 15 минути на тих огън. По желание може да обогатите ястието с чаша течна готварска сметана. Поднасяме ястието с гарнитура задушен ориз....

Шишчета с език

Шишчета с език

1

черен пипер. Нанижете по няколко парчета език на шишче и хубаво с помощта на четка ги намажете от всички страни. Сложете да се запекат на гореща скара от двете страни. Поднесете, поръсени с накълцан копър....

Терин от свински език

Терин от свински език

за 5-7 минути в малко вода и подправки на вкус, след което се отцежда. Смесва се с нарязания език, посолява се, добавят се подправки по...

3.8
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: