Език в Гювече

Прегледай всички 74 авторски предложения относно език в гювече в Езине.бг.
Дешифрираха бебешкия езикДешифрираха бебешкия езикЯсно е, че бебето също говори и изразява желанията си на свой език....
Език в масло в гювечеЕзик в масло в гювечеСипете езика при тях, щом омекнат. Всичко се разпределя в гювечета и се слагат с капачетата да се пекат за 30-40 минути в загряна фурна....
Шпикован езикШпикован езикПреди поднасяне поръсете готовия шпикован език с копър....
Пържен езикПържен езикПоднесете пържения език със сос по избор....
Паниран езикПаниран езикЕзикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар. След като уври още топъл се бели....
Гювеч от език със зеленчуциГювеч от език със зеленчуциГювеч от език със зеленчуци - голяма вкусотия! Сваряваме езика в подсолена вода с част от лука, моркова, целината и пащърнака....
Език със сосЕзик със сосИзвадете езика, потопете го в студена вода и го обелете. Залейте нарязания на тънки филийки език с горещ бульон и дръжте на топло....
Паниран свински езикПаниран свински езикИзчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон....
Мусака с езикМусака с езикРазбъркайте и излейте бульона от варенето на езика. Мусаката се пече на предварително загрята фурна, на около 200 градуса....
Маринован пържен езикМаринован пържен езикИзпържете маринования език в сгорещено олио....
Печен свински езикПечен свински езикТака обработен, свинският език може да се прибере в хладилник или фризер. За печен свински език поставяме парченцата в тавичка....
Език в маслоЕзик в маслоПоднесете езика в масло с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб....
Телешки език яхнияТелешки език яхнияВъв всяка чиния сложете филийки език и залейте със соса....
Пълнен телешки езикПълнен телешки езикЕзикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: