Език в масло в гювечеЕзик в масло в гювече
08 Март
Rositsa Ivanova
Паниран езикПаниран език
04 Януари
Rosi Stoyanova

Език в Гювече

Прегледай всички 74 авторски предложения относно език в гювече в Езине.бг.
Шпикован езикШпикован езикПреди поднасяне поръсете готовия шпикован език с копър....
Пържен езикПържен езикПоднесете пържения език със сос по избор....
Печен свински езикПечен свински езикТака обработен, свинският език може да се прибере в хладилник или фризер. За печен свински език поставяме парченцата в тавичка....
Пълнен телешки езикПълнен телешки езикЕзикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет....
Телешки език яхнияТелешки език яхнияВъв всяка чиния сложете филийки език и залейте със соса....
Език с гъбиЕзик с гъбиДобавяме нарязания телешки език и задушаваме около 15 минути на тих огън....
Език в маслоЕзик в маслоПоднесете езика в масло с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб....
Шишчета с езикШишчета с езикНанижете по няколко парчета език на шишче и хубаво с помощта на четка ги намажете от всички страни....
Паниран телешки езикПаниран телешки езикИзчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии....
Мусака с езикМусака с езикРазбъркайте и излейте бульона от варенето на езика. Мусаката се пече на предварително загрята фурна, на около 200 градуса....
Маринован пържен езикМаринован пържен езикИзпържете маринования език в сгорещено олио....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: