Език в масло в гювечеЕзик в масло в гювече
08 Март
Rositsa Ivanova
Шпикован езикШпикован език
12 Дек.
Емилия Янкулова
Пържен езикПържен език
25 Септ.
Milan

Език в Гювече

Прегледай всички 36 авторски предложения относно език в гювече в Езине.бг.
Паниран език
Паниран език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар. След като уври още топъл се бели. Нарязва се на...
Дешифрираха бебешкия език
Дешифрираха бебешкия език
на бебето идва от това, че не разбираме бебешкия език. А бебетата изразяват емоциите си и съобщават желанията си, говорейки. Проблемът е...
Телешки език с картофи
Телешки език с картофи
Сварете езика в малко количество вода заедно с корените за супа. Извадете сварения език и го потопете в студена вода, за да се обели по-лесно...
Език със сос
Език със сос
1
Добре измития език сложете в тенджерата под налягане, залейте с вода до половината, прибавете подправките и едро нарязаните зеленчуци. Щом заври...
Шишчета с език
Шишчета с език
1
черен пипер. Нанижете по няколко парчета език на шишче и хубаво с помощта на четка ги намажете от всички страни. Сложете да се запекат на гореща ...
Паниран телешки език
Паниран телешки език
Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии...
Език с гъби
Език с гъби
телешки език и задушаваме около 15 минути на тих огън. По желание може да обогатите ястието с чаша течна готварска сметана. Поднасяме ястието ...
Терин от свински език
Терин от свински език
за 5-7 минути в малко вода и подправки на вкус, след което се отцежда. Смесва се с нарязания език, посолява се, добавят се подправки по...
Агнешки език със сос
Агнешки език със сос
Залейте агнешкия език със студена вода, колкото да го покрие и подправете със сол и черен пипер на вкус. Добавете и нарязаните на ситно...
Маринован пържен език
Маринован пържен език
покриете с кърпа или капак. От време на време раздрусвайте съда с капака, за да се омесват вкусовете. Изпържете маринования език в сгорещено ...
Мусака с език
Мусака с език
. Разбъркайте и излейте бульона от варенето на езика. Мусаката се пече на предварително загрята фурна, на около 200 градуса. След около 30 минути ...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: