Бяла заешка супаБяла заешка супа
22 Февр.
Зорица
Супа от заешко и празСупа от заешко и праз
03 Септ.
Бай Ставри
Супа от заекСупа от заек
22 Ноем.
Роси Трифонова

Заешка Супа

Открий всички 74 авторски предложения относно заешка супа в Езине.бг.
Заешка капама
Заешка капама
. Прибавяме и подправките и оставяме така яхнията за още 10 -15 минути. Когато приготвената Заешка капама поизстине, сервираме....
Заешка чорба
Заешка чорба
Чорбата може да се приготви от див или питомен заек. Изкисвате месото 6 - 12 часа в равни части вода и оцет, а след това го сварявате в...
Заешка яхния
Заешка яхния
Пригответе марината от сварени моркови, лук, целина, 2 дафинови листа, 1/2 ч.ч. вино, 1/4 ч.ч. оцет, зърна черен пипер и карамфил и накиснете...
Заешко Качиаторе
Заешко Качиаторе
температура малко над средната. Може да сервирате заешко Качиаторе с гарнитура от ориз или картофено пюре. Вкусен задушен заек, който ...
Заешки котлети
Заешки котлети
Котлетите трябва да се нарежат правилно. Те се изваждат от карето на маринования заек. На всеки котлет се оставя по едно ребро. Ако заекът е...
Заешко задушено
Заешко задушено
обръщате парчетата заешко. След това отцедете месото, шпиковайте го с почистени скилидки чесън и запържете месото в 3/4 ч.ч. сгорещена мазнина...
Печена заешка плешка
Печена заешка плешка
1
Плешката се пече нарязана на порции или цяла. Измитото месо се отцежда, обелва се и се шпикова с тънки парчета сланина. Залива се със сгорещен...
Попска яхния със заешко
Попска яхния със заешко
Почистеното и измито заешко месо се нарязва. Запържва се в маслото. Прибавят се парченцата сланина, лукът нарязан на ситно, брашното...
Заешки бутчета в сос
Заешки бутчета в сос
В тенджера сгорещете 3 с.л. зехтин, изпържете до зачервяване от всички страни измитите, подсушени и натрити със сол и черен пипер заешки бутчета...
Заешко месо с леща
Заешко месо с леща
Бутът се запържва в мазнина от двете страни. Предварително накиснатата леща в 2 л вода се прибавя заедно с подправките и чесъна към месото и се...
Топли заешки медальони
Топли заешки медальони
брашно и се пържат в гореща мас. Поднасят се върху филии пържен хляб, може и паниран в яйце. Продуктите са за 2 порции топли заешки медальони....

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: