Месен пататникМесен пататник
10 Окт.
Елица
Бърз пататникБърз пататник
28 Септ.
Лида
Класически пататник на тиганКласически пататник на тиган
30 Ноем.
Стоянка Русенова

Испански Пататник

Разгледай всички 58 кулинарни идеи относно испански пататник в Езине.бг.
Пататник със сланина
Пататник със сланина
Разтопете маслото в тенджера на слаб котлон. Сложете хартия за печене в глинен съд, като краищата ѝ трябва да излизат извън стените. Намажете...
Испанска паеля
Испанска паеля
Морските дарове и всички зеленчуци се почистват и измиват. В малко зехтин се запържват зеленият фасул и нарязаните на ленти чушки и артишок. В...
Мъжки пататник
Мъжки пататник
, добавете яйцата, овкусете ги със сол и черен пипер. Изпържете сместа в маслото като дебела палачинка, като я обръщате няколко пъти с помощта на чиния. ...
Зелева салата по испански
Зелева салата по испански
Смесете двата вида зеле в подходяща купа, добавете нарязаните на кубчета чушки. Останалите продукти изсипете в бурканче с винтова капачка...
Печено филе по испански
Печено филе по испански
Нарежете магданоза, лука и киселите краставички ситно. Овкусете ги със сол и пипер, разбъркайте добре и разпределете половината смес на дъното на...
Пуйка по испански
Пуйка по испански
Пуйката се ръси с черен пипер и сол , пече се 20 мин. с олиото в силна фурна и 40 мин съвсем тихо. Добавя се бялото вино, китка подправки...
Панирани калмари по испански
Панирани калмари по испански
Варим калмарите 10 минути в бира и мляко, след което ги отцеждаме и ги нарязваме на колелца. Разбиваме яйцето, смесваме го с брашното, сол...
Картофи по испански
Картофи по испански
Нарежете чесъна, лука и салама. Обелете и нарежете картофите на парчета. Загрейте зехтина и запържете последователно картофите, добавете чесъна...
Испански сладкиш с извара
Испански сладкиш с извара
Брашното се пресява с малко сол, прибавя се нарязаното на малки парченца масло и се разбърква с края на пръстите. Прибавя се вода и се омесва...
Испански кюфтета със сос
Испански кюфтета със сос
Мазнината се загрява и в нея се запържва брашното, докато покафенее. Прибавете 4 ч.ч. вода, листата мента, шафрана, щипка сол, нарязана глава...
Автентичен родопски пататник на тиган
Автентичен родопски пататник на тиган
да се пържи за около 10 минути. Върху тигана слагаме чиния, която да може да поеме размера на пататника. Поставяме ръка върху дъното на...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: