Старобългарска кавърмаСтаробългарска кавърмаКавърма
23 Август
Севда Андреева
Овчарска кавърмаОвчарска кавърма
10 Януари
Роси Трифонова

Кавърма по Селски

Прегледай всички 74 подбрани съвети за кавърма по селски в Езине.бг.
Старозагорска кавърмаСтарозагорска кавърмаНарежете месото на средно големи кубчета и го запържете в силно сгорещеното олио от всички страни. Добавете почистените от семки и ситно нарязани...
Пилешка кавърмаПилешка кавърмаЗалейте кавърмата с чаша топла вода и виното и след като кипне, я задушавайте на тих огън, докато остане на мазнина....
Вегетарианска кавърмаВегетарианска кавърмаТиквичките, патладжана, морковите, ябълката и зелените домати се бланшират в подсолена вода. Гъбите се задушават в малко мазнина и бяло вино....
Мешана кавърмаМешана кавърмаНарежете на хапки и трите вида месо. Почистете чушките и лютите чушки от семената. Загрейте намаслен сач и сложете чушките, за да се поопърлят малко...
Пикантна свинска кавърмаПикантна свинска кавърмаПоднасяме кавърмата с гъби заедно с топъл селски хляб....
Кавърма с туршияКавърма с туршияНарежете свинското месо на кубчета и го запържете за кратко в сгорещената мас. Извадете месото, приберете го на топло и в същата мазнина запържете...
Кавърма по радомирскиКавърма по радомирскиНарежете свинското месо на малки парчета. Сложете го да се задушава с малко олио до готовност, след което отцедете от мазнината. В същата мазнина...
Кавърма на плочаКавърма на плочаМесото се начуква, както за шницел, посолява се и се пече върху плочата на печката, предварително намазана с мазнина. Лукът, нарязан на ситно,...
Подлучена агнешка кавърмаПодлучена агнешка кавърмаКавърмата се залива с 3 чаени чаши топла вода, разбърква се и се допича....
Добруджанска баница (кавърма)Добруджанска баница (кавърма)Замесва се тесто от брашното, 600 мл хладка вода, олиото, малко сол, което не трябва да бъде прекалено твърдо. Поръсва се с брашно и се оставя да...
Кавърма по копривщенскиКавърма по копривщенскиНарежете бялото пилешко месо на кубчета и го овкусете със сол и черен пипер. Загрейте олио в тиган и запържете предварително отделените лучени кръгчета...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 0
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: