Освен че е леко и вкусно, месото от риба е най-полезно. Много проучвания показват, че за разлика от червеното и дори бялото, то не носи никакви негативи...
Макар за истински факири по отношение на приготвянето на риба да се смятат японците и средиземноморските държави, и американците няма да Ви разочароват...
След 25-тата годишнина обикновено настъпват процеси, които намаляват еластичността и свежестта на кожата. Днес все повече учени се изследват алтернативни...
Всеки знае колко полезна е морската храна. В последите години обаче мнозина ограничават нейната консумация, тъй като се опасяват от постоянните предупреждения...
Рибата се почиства от главите, перките и опашките и се сварява леко в подсолена вода. Изважда се, обезкостява се, обелва се и се накъсва на парченца...
Почистете рибата, натъркайте я със сол и черен пипер. Загрейте мазнина в тиган, оваляйте рибата в брашно и я изпържете от двете страни. В същата мазнина...