Руло от свинска плешка

Руло от свинска плешка

0

Разрязваме свинската плешка от едната страна, като не стигаме до края, така че да стане на пеперуда. Начукваме месото, посоляваме и...

1

Как да Приготвя Свинска Плешка

Открий всички 47 подбрани съвети за как да приготвя свинска плешка в Езине.бг.
Печена свинска плешка

Печена свинска плешка

Почистете свинската плешка и с нож я нарежете така, че да се получи голямо парче, което може после да се завие. Хубаво го поръсете със сол и...

Кебап от свинска плешка с праз

Кебап от свинска плешка с праз

Свинското месо се нарязва на средно големи парчета. За да не е прекалено сухо, е добре да има мазнина по него. В случая месото е от свинска...

Шпикована плешка

Шпикована плешка

1

Свинското се почиства от тлъсти части и ципи при нужда, посолява се, натърква се с малко черен пипер и по повърхността му се правят прорези на...

Руло от агнешка плешка

Руло от агнешка плешка

Обезкостяваме приготвената агнешка плешка. Почистваме и поставяме дреболиите да се варят в подсолена вода. След като са готови, ги нарязваме...

Агнешка плешка с домати

Агнешка плешка с домати

Натрийте агнешката плешка със солта и шарен пипер на око. Поставете месото на дъното на дълбока тавичка, която предварително сте намазнили...

Пълнена агнешка плешка

Пълнена агнешка плешка

плънката в направения в плешката отвор и го зашийте с бял конец. Посолете месото, намажете го с останалото масло и го сложете в тава с 1 чаша гореща...

Еленова плешка с вино

Еленова плешка с вино

Увиваме почистената еленова плешка на руло и я завързваме с бял конец, заливаме с марината от виното, олиото и оцета и я оставяме да престои...

Печена заешка плешка

Печена заешка плешка

1

Плешката се пече нарязана на порции или цяла. Измитото месо се отцежда, обелва се и се шпикова с тънки парчета сланина. Залива се със сгорещен...

Агнешка плешка с картофи в гърне

Агнешка плешка с картофи в гърне

В загрят тиган стопете мазнината на нарязания на дребно бекон, след което го прехвърлете върху книжни салфетки. Нарежете на малки парчета...

Домашно приготвен бахур

Домашно приготвен бахур

Бъбреците, сърцата и дробът измиваме добре с вода. Измиваме добре ориза, изсипваме вода и оставяме да набъбне в тенджерата на котлона. Праза...

Домашно приготвен катък

Домашно приготвен катък

Овчето мляко сипваме в съд и поставяме на водна баня и оставяме да ври за около 2 часа. След като е готово, оставяме на страна, за да се охлади...

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: