Как да Сготвим Лапад

Открий всички 74 кулинарни идеи за как да сготвим лапад в Езине.бг.
Оризова чорба с лападОризова чорба с лапад, попарен и накълцан на дребно лапад. И щом чорбата заври отново, добавете ситно нарязания магданоз, солта, черния пипер и оцета и накрая я застройте с разбитото яйце....
Печено агнешко с лападПечено агнешко с лападградуса. От време на време разбъркваме ястието, когато месото поомекне, слагаме измития и нарязан лапад, така печем още 20 минути...
Пролетна супа с лападПролетна супа с лападНарежете на ситно лука и моркова и ги запържете в загрятото масло. Добавете почистените от жили и нарязани на ситно листа отлапад. Оставете...
Агнешко с лападАгнешко с лападдобавете червения пипер, брашното и разбъркайте добре. Прибавете почистената и нарязана лапад към останалите продукти и задушавайте, докато омекне...
Баница с лападБаница с лападВсички продукти без лапада се объркват, както при обикновена баница. Изчистете лапада от средната жилка и сложете да се попари за минута...
Кисела супа от лападКисела супа от лападИзпържете лука в зехтина, след което добавете нарязания лапад и задушавайте до омекване на зеленчуците, като от време на време разбърквате...
Маски с лападМаски с лападвтриване по цялото тяло: Към 1 литър олио (за предпочитане от маслини) да се смеси накълцани на дребно 100 грама коприва и 100 грама лапад. С...
Домашна чорба от лападДомашна чорба от лападИзмиваме и почистваме от жилките лапада. Нарязваме го на дребно. Задушаваме го в олиото заедно със ситно нарязания лук. Прибавяме брашното и...
Яхния с лападЯхния с лападПочистете и накълцайте лапада. Разтопете маслото в тенджера, сложете лапада, след това киселото мляко, водата, яйцата и 3 равни лъжици брашно...
Песто от лападПесто от лападпестото от лапад се премества в подходящ съд или буркан и се обърква с настъргания Пармезан. Поднася се върху препечена филийка, сухари или...
Киш с лападКиш с лапад
1
лапад. Объркайте добре. Върху запечения блат подредете кръгчета домат и отгоре сипете плънката равномерно. Поръсете обилно с настърган кашкавал и сложете киша с лапад да се запече до приятен загар....

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: