Как да премахнем налепите по езика

Прегледай всички 31 подбрани съвети за как да премахнем налепите по езика в Езине.бг.
Налепи по гърлотоНалепи по гърлотонародната медицина при налепи по гърлото. Когато възпалението на гърлото не е сериозно и не изисква прием на антибиотици, може да премахнете...
Налепите разрушават зъбитеНалепите разрушават зъбитедейност те отделят млечна киселина, която разрушава зъбите. Вторият враг е захарта, която като лепило прилепва налепа към зъбите, а третият е...
Премахване на налепи по зъбитеПремахване на налепи по зъбите. Зъбният налеп може да се премахне с помощта на активен въглен. Натрошете няколко таблетки от него върху четката за зъби и мийте зъбите си за три...
Паниран езикПаниран език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар. След като уври още топъл се бели. Нарязва се на...
Шпикован езикШпикован езикпечете на умерена фурна. По време на печеното поливайте езика със соса, а малко преди да го извадите с разбитата сметана. Преди поднасяне поръсете готовия шпикован език с копър....
Пържен езикПържен език
Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко...
Рани по езикаРани по езикана щитовидната жлеза. Удебелявания и назъбвания по краищата на езика говорят за проблеми в храносмилателна система. Нагънатия език, покрит...
Гъбена супа с езикГъбена супа с език
Сложете телешки език да се вари заедно със ситно нарязаните моркови, лук и целина. Подправете с дафинов лист и черен пипер и варете до омекване...
Телешки език по карибскиТелешки език по карибскиЕзикът се сварява до омекване. В това време тиквата се настъргва, ананасът се нарязва на ситно. Езикът се пуска в ледено студена вода и се...
Печен език с картофиПечен език с картофи
Сварете телешкия език в подсолена вода, в която сте добавили и корените за супа. Потопете езика за няколко секунди в студена вода и го обелете...
Език с ремуладов сосЕзик с ремуладов сос
Сварете езика. След това го обелете, докато е още топъл. След като изстине, го нарежете на тънки филийки. За соса пресовайте 4-те жълтъка на...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 2
4 5
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: