ГулашГулаш
05 Окт.
Ефросия
Гулаш чорбаГулаш чорба
17 Януари
Адриян Павлов

Как се Готви Гулаш

Разгледай всички 39 избрани предложения относно как се готви гулаш в Езине.бг.
Сегетински гулашСегетински гулашкъм свинското и поръсете брашното и разбъркайте със сметаната. Овкусете Сегетиснкия гулаш със сол и доварете. Да ви е сладко!...
Сегетски гулашСегетски гулаш
омекналото зеле към месото, поръсваме брашното, разбъркваме със сметана, посоляваме и задушаваме до омекване нашия гулаш. Поднасяме готовия сегетски гулаш....
Свински гулашСвински гулашминути и се наръсва с накълцан магданоз. Свинският гулаш се поднася с гарнитура по избор....
Унгарска гулаш чорбаУнгарска гулаш чорбаВ дълбок съд загряваме мазнина и задушаваме до златисто нарязания на ситно лук. Прибавяме нарязаното на кубчета месо, поръсваме с червен...
Свински гулаш с картофиСвински гулаш с картофи
месото омекне напълно. Почистените и нарязани картофи добавете 30-40 минути преди гулашът да е готов....
Свински гулаш по сегединскиСвински гулаш по сегедински
Месото без кости се реже на малки парчета и се пържи в половината от маста. В отделен съд се задушава, лукът, нарязан на дребно, към който се...
Гъбен гулаш с къриГъбен гулаш с къриНакълцваме на дребно лука и чесъна. Чушките и пресния лук нарязваме на колелца. Бланшираме фасула за 3 минути във вряла вода. Задушаваме...
Гулаш от телешко месоГулаш от телешко месо
четвъртинки картофи и бульона. Към гулаша можем да прибавим и почистена и нарязана на ивички зелена чушка....
Гулаш от мляно месоГулаш от мляно месоНарязваме лука на дребно и го задушаваме с маслото, прибавяме каймата и бъркаме, докато стане на трохи, прибавяме червения пипер и доливаме...
Гулаш със зелеГулаш със зеле
готово ястието гулаш със зеле, се прибавят нарязаните на четвъртинки домати....
Словенски гулаш с варени картофиСловенски гулаш с варени картофиНарязваме месото на кубчета и го запържваме в маслото. Изваждаме го и в същата мазнина изпържваме нарязаните лук и чесън. Нарязваме зелето и...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: