Гулаш

Гулаш

3

минути по-късно и доматите. Долива се с виното и вода така, че всичко да се покрие. Ястието ври, докато месото и зеленчуците са напълно готови....

1

Как се Готви Гулаш

Разгледай всички 38 избрани предложения относно как се готви гулаш в Езине.бг.
Виенски гулаш

Виенски гулаш

Загряваме маста и запържваме в нея ситно нарязания лук до златисто. Овкусяваме с червен пипер и пържим още 30 секунди. Слагаме нарязаното на...

Гулаш чорба

Гулаш чорба

1

Нарежете свинското месо на кубчета, залейте го с 1.5 л студена вода и го кипнете. Варете на умерен огън, като периодично обирате образувалата се...

Сегетински гулаш

Сегетински гулаш

към свинското и поръсете брашното и разбъркайте със сметаната. Овкусете Сегетиснкия гулаш със сол и доварете. Да ви е сладко!...

Сегетски гулаш

Сегетски гулаш

Изпържваме ситно нарязания лук в половината от маста до пожълтяване, прибавяме нарязаното на кубчета месо, изпържваме, поръсваме червен пипер...

Свински гулаш

Свински гулаш

минути и се наръсва с накълцан магданоз. Свинският гулаш се поднася с гарнитура по избор....

Унгарска гулаш чорба

Унгарска гулаш чорба

В дълбок съд загряваме мазнина и задушаваме до златисто нарязания на ситно лук. Прибавяме нарязаното на кубчета месо, поръсваме с червен...

Свински гулаш с картофи

Свински гулаш с картофи

месото омекне напълно. Почистените и нарязани картофи добавете 30-40 минути преди гулашът да е готов....

Гулаш от телешко месо

Гулаш от телешко месо

четвъртинки картофи и бульона. Към гулаша можем да прибавим и почистена и нарязана на ивички зелена чушка....

Свински гулаш по сегедински

Свински гулаш по сегедински

Месото без кости се реже на малки парчета и се пържи в половината от маста. В отделен съд се задушава, лукът, нарязан на дребно, към който се...

Гъбен гулаш с къри

Гъбен гулаш с къри

Накълцваме на дребно лука и чесъна. Чушките и пресния лук нарязваме на колелца. Бланшираме фасула за 3 минути във вряла вода. Задушаваме...

Гулаш от мляно месо

Гулаш от мляно месо

Нарязваме лука на дребно и го задушаваме с маслото, прибавяме каймата и бъркаме, докато стане на трохи, прибавяме червения пипер и доливаме...

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: