Свински джолан

Свински джолан

0

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

1

Как се Готви Джолан

Разгледай всички 34 авторски предложения относно как се готви джолан в Езине.бг.
Телешки джолан по италиански

Телешки джолан по италиански

Шпиковаме джолана със скилидките чесън, карамфила и розмарина и го сваряваме в подсолена вода. Прехвърляме го в тава и около него поставяме...

Бобена яхния с джолан

Бобена яхния с джолан

От вечерта накисваме фасула в студена вода. На другия ден го измиваме и поставяме в дълбока тенджера заедно с джолана, нарязаните на парчета...

Супа от телешки джолан

Супа от телешки джолан

минути прибавяме пиперките и доматите, нарязани на дребно. Отделяме месото от варения джолан и го връщаме в бульона. Сгорещяваме олиото и...

Телешки джолан по русенски

Телешки джолан по русенски

по-късно прибавяме граха и нарязания зелен фасул. Поизстиналия джолан обезкостяваме и нарязваме на дребни парчета. Обелваме картофите и ги...

Задушен джолан с картофи

Задушен джолан с картофи

зеленчуците. След като приключи готвенето, задушеният джолан може да се сложи във фурната, за да се запече отгоре....

Джолан по македонски

Джолан по македонски

Натриваме свинските джолани със смес от сол, черен пипер, червен пипер и малко олио. Овкусеното месо поставяме на дъното на дълбок глинен съд с...

Печен Джолан по Бански

Печен Джолан по Бански

Измиваме добре самия джолан и правим няколко разреза, като разтваряме месото. Нарязваме лука и картофите на кубчета. Скилидките чесън...

Свински джолан на сач

Свински джолан на сач

Загряваме голям сач на котлона, добавяме малко олио и слагаме предварително сварените и обезкостени джолани. Добавяме едро нарязания на филии...

Печен свински джолан

Печен свински джолан

5

Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес. Оставете да престои за 1 нощ...

Супа от телешки джолан

Супа от телешки джолан

Залейте джолана с 7 ч.ч. вода, добавете сол и кипнете. Варете на умерен огън докато месото не омекне. Към поомекналото месо добавете ситно...

Телешки джолан със зеленчуци

Телешки джолан със зеленчуци

. Когато месото е готово, прибавяме към него зеленчуците и готвим още 20 минути. За соса: В съд разбъркваме горчицата с оцета, солта, пипер...

4
Общо 9 гласували
5 3
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: