Пикантно шкембе в маслоПикантно шкембе в масло
04 Февр.
Севда Андреева
Тиквеник с готови кори и маслоТиквеник с готови кори и масло
17 Януари
Стоянка Русенова

Как се Готви Шкембе в Масло

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно как се готви шкембе в масло в Езине.бг.
Шкембе чорба
Шкембе чорба
Добре почистваме шкембето поставяме го в тенджера с вода където сме прибавили лъжичка сол и цялата глава лук с люспите. След като е готово...
Панирано шкембе
Панирано шкембе
Нарязваме предварително свареното шкембе на не много дебели ивици. Посоляваме го и го подправяме с черен пипер. Разбиваме яйцата с малко сол...
Пълнено шкембе
Пълнено шкембе
Сварете шкембето в малко подсолена вода. Нарежете на ситно лука, праза, месото, дроба и бъбреците. Изпържете ги в маста. Като изстинат...
Шкембе яхния
Шкембе яхния
Шкембето се сварява с корените за супа и се нарязва на лентички. В сгорещената мазнина се задушава лукът, нарязан на ситно, прибавя се...
Шкембе - руло
Шкембе - руло
Шкембето се сварява, охлажда се и се нарязва на широки ленти. Зеленчуците се нарязват на ситно и се поръсват заедно с подправките върху...
Шкембе с картофи
Шкембе с картофи
шкембето. Поставя се да ври на фурна до омекване на картофите. Поднася се поръсено с магданоз....
Шкембе яхния с тиква
Шкембе яхния с тиква
и щом заври се пускат и парчетата шкембе. Всичко се овкусява със сол, черен пипер и се доварява за 10-тина минути. Поднася се поръсена с магданоз....
Яхния от шкембе
Яхния от шкембе
Шкембето се сварява с корените за супа и се нарязва на лентички. В сгорещената мазнина се задушава лукът, нарязан на ситно, прибавя се брашното...
Шкембе чорба за ценители
Шкембе чорба за ценители
обратно в тенджерата. Накрая добавяме нарязаното шкембе и оставяме да кипне. Дърпаме от котлона, поръсваме с черен пипер по желание и чесън. ...
Агнешко шкембе чорба
Агнешко шкембе чорба
Изчистваме и измиваме в студена вода агнешките шкембета и слагаме да се варят в 7 - 8 чаши подсолена вода. Когато шкембетата поомекнат напълно...
Шкембе по венециански
Шкембе по венециански
леко до порозовяване. Добавя се шкембето, нарязано на лентички, посолява се и се поръсва с черен пипер. Като се запържи и то, се сипва...

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: