Оригинална агнешка дроб сарма

Оригинална агнешка дроб сарма

0

фурна. Върху всяка сърма се слага парче масло. Опечена дроб сърмата се залива с разбитото яйце, кисело мляко и брашно, след което се запича отново....

1

Как се Прави Дроб Сарма Агнешка

Открий всички 33 кулинарни идеи за как се прави дроб сарма агнешка в Езине.бг.
Дроб-сарма от агнешки хапки

Дроб-сарма от агнешки хапки

. Заливат се с приготвената заливка, която се прави от смесените мляко, брашно, яйца и малко вода. Пече се 40 минути на 220 градуса....

Дроб сарма

Дроб сарма

3

малко бульон и по 1 лъжичка от размитото с вода доматено пюре и се пекат в умерена фурна. Готовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и киселото мляко и се запича 10 - 15 минути в по - силна фурна....

Дроб сарма с киноа

Дроб сарма с киноа

сготви. Зрънцата трябва да се изпукат. През това време пригответе заливката за дроб сарма, като разбиете яйцата с мляко и брашно. Залейте и...

Лесна дроб сарма

Лесна дроб сарма

изсипваме в тава и заливаме с разбийте яйцата и киселото мляко. Отново връщаме във фурната до запичане на заливката. Вкусна дроб сарма!...

Пилешка дроб сарма

Пилешка дроб сарма

2

киселото мляко и го объркайте заедно с яйцата, щипка сол и брашното. Полейте пилешката дроб сърма и върнете във фурната докато се стегне и запече заливката....

Дроб-сарма от гъби

Дроб-сарма от гъби

объркайте с черен пипер и нарязан магданоз. Предварително пригответе палачинки, слагайте във всяка една от сместа и завийте едри сарми...

Дроб сарма с гъби

Дроб сарма с гъби

Сваряваме в подсолена вода комплекта, отпенваме, ако има нужда, прецеждаме бульона и го запазваме. В сгорещено олио запържваме наситнения стар...

Гъбена дроб сарма

Гъбена дроб сарма

Гъбите се нарязват на тънки лентички и се задушават в маслото до омекване. Прибавят се ситно нарязаният лук, след което и оризът. Когато оризът...

Агнешка дроб сърма

Агнешка дроб сърма

7

Зеленият лук се задушава и към него се прибавя ориза и нарязаните на дребно и сварени предварително дреболии. Разбърква се добре. Прибавя се...

Агнешка дроб – чорба

Агнешка дроб – чорба

4

водата, в която са врели. Когато заврят отново се прибавя оризът и ситно нарязаните домати. Прави се запръжка от нарязания на ситно лук...

Дроб сарма с пилешки воденички

Дроб сарма с пилешки воденички

4

Воденичките се сваряват в подсолена вода. Лукът се запържва в сгорещената мазнина, добавят се оризът, нарязаните воденички и подправките...

3.7
Общо 7 гласували
5 1
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: