Как се Прави Дроб Сарма Агнешка

Открий всички 40 кулинарни идеи за как се прави дроб сарма агнешка в Езине.бг.
Дроб сармаДроб сарма
3
малко бульон и по 1 лъжичка от размитото с вода доматено пюре и се пекат в умерена фурна. Готовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и киселото мляко и се запича 10 - 15 минути в по - силна фурна....
Лесна дроб сармаЛесна дроб сармаизсипваме в тава и заливаме с разбийте яйцата и киселото мляко. Отново връщаме във фурната до запичане на заливката. Вкусна дроб сарма!...
Дроб сарма с киноаДроб сарма с киноасготви. Зрънцата трябва да се изпукат. През това време пригответе заливката за дроб сарма, като разбиете яйцата с мляко и брашно. Залейте и...
Пилешка дроб сармаПилешка дроб сармакиселото мляко и го объркайте заедно с яйцата, щипка сол и брашното. Полейте пилешката дроб сърма и върнете във фурната докато се стегне и запече заливката....
Дроб-сарма от гъбиДроб-сарма от гъби
объркайте с черен пипер и нарязан магданоз. Предварително пригответе палачинки, слагайте във всяка една от сместа и завийте едри сарми...
Гъбена дроб сармаГъбена дроб сармаГъбите се нарязват на тънки лентички и се задушават в маслото до омекване. Прибавят се ситно нарязаният лук, след което и оризът. Когато оризът...
Дроб сарма с гъбиДроб сарма с гъбиСваряваме в подсолена вода комплекта, отпенваме, ако има нужда, прецеждаме бульона и го запазваме. В сгорещено олио запържваме наситнения стар...
Традиционна агнешка дроб сърмаТрадиционна агнешка дроб сърмадроб сармата и увиваме като сарми. Нареждаме пълнените була в тавичка, плътно едно до друго. Слагаме малко вода и мазнина и печен докато...
Агнешка дроб сърмаАгнешка дроб сърма
7
. Дроб-сармата се залива и се запича до зачервяване. Консумира се топла или поне затоплена....
Агнешка дроб – чорбаАгнешка дроб – чорба
4
водата, в която са врели. Когато заврят отново се прибавя оризът и ситно нарязаните домати. Прави се запръжка от нарязания на ситно лук...
Агнешка дроб чорбаАгнешка дроб чорбаСварете предварително в 2 л вода агнешки бял дроб, извадете го, прецедете получения бульон и прибавете ситно нарязания морков, накълцаните лук...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 1
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: