Как се Прави Желирани Бонбони

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно как се прави желирани бонбони в Езине.бг.
Желирани котлети
Желирани котлети
формата за желиране се налива малко бульон. След като желира, отгоре се нареждат зеленчуци от туршия. Отново се залива с бульон и се ...
Желирани дробчета
Желирани дробчета
купички, на дъното на които предварително е поставено полузамръзнало желе, украсено с резенчета от яйца, магданоз, кръгчета морков, черен пипер на зърна. ...
Желирани пити
Желирани пити
да се желират. Поднасят се гарнирани със сметана. Същите желирани пити могат да се приготвят и с класическо маслено тесто, но вариантът с ...
Забравете бонбоните през бременността! Правят децата хиперактивни
Забравете бонбоните през бременността! Правят децата хиперактивни
хранене, включващо високо съдържани на мазнини и захари от преработени храни и бонбони, се свързва с повишена мутация на IGF2 при изследваните...
Желирани яйца
Желирани яйца
В един литър вода се добавят оцетът, солта, целината и дафиновите листа. Слагат се на котлона и когато кипнат, се счупват едно по едно половината...
Желирани котлети
Желирани котлети
се охладят. Отделно се приготвя желирана смес от предварително разтопен в 50 мл вода желатин, зеленчуков бульон, оцет. В 4 кръгли гювечета...
Желирани дюли
Желирани дюли
Почистваме, обелваме и нарязваме на парчета дюлите, като им махаме семките. Накисваме парчетата в студена вода, а обелките и семките заливаме...
Желирана риба
Желирана риба
Кипват се 3 чаши вода и в тях се сваряват морковите, гъбите, лука, виното, дафиновият лист, солта, копъра, черния пипер и сока на лимона...
Желирано телешко
Желирано телешко
Месото се нарязва на ситно и с черния пипер и солта се слага да се вари. Нарязват се на ситно белтъците на твърдо сварените яйца и краставичките...
Желирана яребица
Желирана яребица
Първо почистете и измийте яребицата. Поръсете я със сол и черен пипер и я сложете я да се пече, а по време на печенето я мажете редовно със смес...
Желирано пиле
Желирано пиле
пиле се реди във форма или във подходящ съд. Редуват се ред месо, бульон, охлажда се, за да се желира, после пак месо и бульон....

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: