Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Желирани Бонбони
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Желирани Бонбони

Как се Прави Желирани Бонбони

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно как се прави желирани бонбони в Ezine.bg.
Желирани бонбони с агар-агарЖелирани бонбони с агар-агар
1
Извадете бонбоните от формата и сервирайте веднага. По желание може да оваляте желираните бонбони с агар-агар в кристална захар....
Желирани бонбониЖелирани бонбони
3
По същия начин може да приготвите и желирани бонбони с друг плод....
Домашни желирани бонбониДомашни желирани бонбони
Оставете в хладилник или фризер, за да се стегнат всички бонбони....
Пъпеш с плодове и желирани бонбониПъпеш с плодове и желирани бонбони
Смесват се всички плодове и бонбони в купа. Загрява се прясно мляко и захар да се разтопи....
Желираните бонбони са полезни за децатаЖелираните бонбони са полезни за децата
3
Важното е да се намери десерт, който да е полезен. Желираните бонбони не само че не са вредни, а са и полезни....
Бонбони с морковиБонбони с моркови
1
Получените бонбони с моркови овалвайте с пудра захар и кокосови стърготини....
Бонбони с кафеБонбони с кафе
Вари се до сгъстяване (докато капка от сместа остава цяла в студена вода). Намазва се с масло тавичка, сместа се изсипва и се пече....
Лешникови бонбони с медЛешникови бонбони с мед
Оформете бонбоните с големина по вас избор. Съхранявайте ги в хладилник....
Шоколадови бонбони с какаоШоколадови бонбони с какао
Когато се охлади, нарязва се на квадратни или правоъгълни шоколадови бонбони по желание....
Орехови бонбони с шоколадОрехови бонбони с шоколад
Бонбоните се поднасят след 2 – 3 дни, поставени в книжни капсули....
Шоколадови бонбони с маслоШоколадови бонбони с масло
Най-трудно се постига гъстота на бонбоните, за което се изискват повече умения....
Домашни бонбони с брашноДомашни бонбони с брашно
Овалват се всички домашни бонбони в се кристална захар и се нареждат в кутия. Лесни бонбони, с които може да поглезите всички вкъщи!...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: