Карамелена баницаКарамелена баница
04 Януари
Илария
Горкият! Галин гладуваГоркият! Галин гладува
20 Юли
Пламена Младенова

Как се Прави Карамелена Глазура

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно как се прави карамелена глазура в Езине.бг.
Карамелен кексКарамелен кексСлед като карамеления кекс се надигне, се включва и горният. Изпечения и охладен карамелен кекс залейте с глазурата и поднесете....
Работата ви прави дебели! Спрете да правите товаРаботата ви прави дебели! Спрете да правите товаПравите компания на колега в обяда Време е за обяд и колегите са гладни. Дори вие самите да не изпитвате глад, похапвате с тях за компания....
Ледена глазураЛедена глазураВеднага излейте топлата глазура върху охладената торта....
Шоколадова глазураШоколадова глазураШоколадовата глазура е подходяща за торти, мъфини, пайове, фунийки, кремове или кейксове....
Захарна глазураЗахарна глазураТака глазурата добива по-голям блясък. Използвайте захарната глазура за глазиране на сладкиши, еклери, мъфини, кексове, сладки и т.н....
Лимонова глазураЛимонова глазураТе биха довели до промяна цвета на глазурата....
Карамелена торта с кремКарамелена торта с кремНай-отгоре слагаме още малко от крема и покриваме цялата карамелена торта с глазурата. Вкусна домашна карамелена торта с крем!...
Чийзкейк с карамелена заливкаЧийзкейк с карамелена заливкаСмесете бисквитите с канелата. Залейте ги с разтопеното на водна баня масло. След това изсипете сместа ма дъното на формата за чийзкейка и я сложете...
Карамелена торта с козунакКарамелена торта с козунакКозунаците нарязваме на филийки с дебелина 2-3 см. В тортена форма карамелизираме 2-3 с.л. захар. Нареждаме един ред козунак. Отгоре слагаме плодове...
Руски карамелен сладоледРуски карамелен сладоледЖълтъците се разбиват с половината захар. Добавят се 200 милилитра сметана при непрекъснато бъркане. Останалата сметана се кипва и веднага се сваля...
Карамелен ябълков сладкишКарамелен ябълков сладкишБожествен карамелен ябълков сладкиш!...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: