Хрупкави картофи на сачХрупкави картофи на сач
21 Окт.
Росица Стоянова
Картофи с бекон на сачКартофи с бекон на сач
26 Окт.
Росица Стоянова

Картофи сач

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно картофи сач в Езине.бг.
Козметика с картофиКозметика с картофиЗа суха кожа помага маска от картофени резенчета. За целта обелете един сварен картоф и го нарежете на много тънки филийки....
Пуешки сачПуешки сачСварете пуешкото месо и след като го отцедите, нарежете го на кубчета, а пушените гърди - на ивици. Сложете месото без гърдите в загрятия и намазнен...
Пилешки сачПилешки сачНарежете пилешкото на парчета, чушките - на ленти, лука и морковите - на колелца или полумесеци, а картофите - на тънки филии, след като ги обелите...
Мешан сачМешан сачВсички меса се мариноват за около 4 часа в смес от вода, олио, соев сос, нарязания на едро чесън и розмарина. Загрейте намазнения сач и изпържете...
Скумрия на сачСкумрия на сачПоднесете върху канапе от намачкани варени картофи....
Питки на сачПитки на сачРазделете тестото на четен брой топки и разточете всяка една на тънка кора. Намажете корите с разтопената свинска мас, поръсете със сирене и ги навийте...
Пъстърви на сачПъстърви на сачПочистете и измийте пъстървите. Направете успоредни нарези от едната им страна, като за целта използвате остър нож. Разбийте меда със зехтина,...
Мекици на сачМекици на сачВ дълбока купа пресяваме брашното. Смесваме го със солта. В киселото мляко добавяме содата. Правим кладенче и изсипваме шупналото мляко и оставяме...
Катми на сачКатми на сачРазмийте маята с малко вода и към нея постепенно добавете останалите продукти. Разбъркайте добре до получаване на тесто с консистенция на гъста боза...
Премахване на синини с картофиПремахване на синини с картофиЗа да я премахнете ще ви е нужен суров картоф....
Диета с картофи и оризДиета с картофи и оризПримерно меню за диета с картофи и ориз: 1 ден ядете 500 грама. 2 ден ядете 500 грама сварени картофи. 3 ден консумирате 2 кг зелени ябълки....

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 1
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: