Пържен езикПържен език
25 Септ.
Elena Todorova
Паниран езикПаниран език
04 Януари
Rosi Stoyanova

Кафяв Език

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно кафяв език в Езине.бг.
Шпикован езикШпикован езикПреди поднасяне поръсете готовия шпикован език с копър....
Печен свински езикПечен свински езикТака обработен, свинският език може да се прибере в хладилник или фризер. За печен свински език поставяме парченцата в тавичка....
Език с гъбиЕзик с гъбиДобавяме нарязания телешки език и задушаваме около 15 минути на тих огън....
Пълнен телешки езикПълнен телешки езикЕзикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет....
Шишчета с езикШишчета с езикНанижете по няколко парчета език на шишче и хубаво с помощта на четка ги намажете от всички страни....
Паниран телешки езикПаниран телешки езикИзчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии....
Мусака с езикМусака с езикРазбъркайте и излейте бульона от варенето на езика. Мусаката се пече на предварително загрята фурна, на около 200 градуса....
Език със сосЕзик със сосИзвадете езика, потопете го в студена вода и го обелете. Залейте нарязания на тънки филийки език с горещ бульон и дръжте на топло....
Паниран свински езикПаниран свински езикИзчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон....
Маринован пържен езикМаринован пържен езикИзпържете маринования език в сгорещено олио....
Език в маслоЕзик в маслоПоднесете езика в масло с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб....

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 2
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: