Виенски козунак

Виенски козунак

4

разбит жълтък и поръсете с кристална захар или сусам, ядки, сладкарски пръчици. В самия козунак може да сложите и добавките - стафиди, шоколадови парченца и т.н....

1

Козунак по Виенски

Разгледай всички 60 подбрани съвети относно козунак по виенски в Езине.бг.
Козунак

Козунак

10

3 фитила сплетете 1 козунак на плитка. По желание във фитилите може да сложите ядки, гъсто сладко, портокалови корички, сушени плодове и т.н...

Виенски бисквити

Виенски бисквити

Разбийте маслото на пяна със захарта. Постепенно добавете двата жълтъка, ваниловата есенция и брашното. Ще получите меко тесто, което разточете...

Виенски хлебчета

Виенски хлебчета

предварително загряна на около 220 градуса фурната на 220. Добре е да сложете в печката и огнеупорен съд с вода. Печенето на виенските хлебчета отнема около 20-25 минути - докато бухнат много добре и придобият златист цвят....

Виенски сладкиш

Виенски сладкиш

2

върху сладкото. Виенският сладкиш се пече в предварително загрята фурна за около половин час. 10 минути преди да е готов, се посипва с натрошените бадеми или лешници и се допича....

Виенски гулаш

Виенски гулаш

Загряваме маста и запържваме в нея ситно нарязания лук до златисто. Овкусяваме с червен пипер и пържим още 30 секунди. Слагаме нарязаното на...

Виенска пача

Виенска пача

Внимателно измиваме свинските крака и заедно с телешката глава или език и свинските кожички ги поставяме в подходяща дълбока тенджера. Заливаме...

Виенска салата

Виенска салата

В купа разбъркваме соса от предвидените за него продукти. Почистваме и нарязваме зеленчуците, лука на колелца, чушката на ивици а доматите на...

Зелен фасул по виенски

Зелен фасул по виенски

Почистваме зеления фасул, нарязваме го на парченца и го задушаваме с малко вода до омекване. Сгорещяваме маслото и запържваме до златисто ситно...

Рибено филе по виенски

Рибено филе по виенски

Напръскваме рибните филенца с лимонов сок. Намазваме с олио дъното на продълговата форма за печене и отгоре поставяме едно от филетата...

Виенски кифлички в хлебопекарна

Виенски кифлички в хлебопекарна

Продуктите се поставят в последователноста, в която са написани по-горе, и се включва хлебопекарна. Проверете допълнително консистенцията на...

Омлет по виенски

Омлет по виенски

В купа смесете жълтъците от яйцата, сметаната, брашното и малко сол. Разбъркайте старателно, добавете сиренето и белтъците, разбити на твърд...

2.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: