Виенски козунакВиенски козунак
03 Април
А. Борисова
КозунакКозунак
24 Април
Бори

Козунак по Виенски

Разгледай всички 61 подбрани съвети относно козунак по виенски в Езине.бг.
Виенски хлебчетаВиенски хлебчетапредварително загряна на около 220 градуса фурната на 220. Добре е да сложете в печката и огнеупорен съд с вода. Печенето на виенските хлебчета отнема около 20-25 минути - докато бухнат много добре и придобият златист цвят....
Виенски гулашВиенски гулаш
Загряваме маста и запържваме в нея ситно нарязания лук до златисто. Овкусяваме с червен пипер и пържим още 30 секунди. Слагаме нарязаното на...
Виенски сладкишВиенски сладкишвърху сладкото. Виенският сладкиш се пече в предварително загрята фурна за около половин час. 10 минути преди да е готов, се посипва с натрошените бадеми или лешници и се допича....
Виенска пачаВиенска пача
Внимателно измиваме свинските крака и заедно с телешката глава или език и свинските кожички ги поставяме в подходяща дълбока тенджера. Заливаме...
Виенска салатаВиенска салатаВ купа разбъркваме соса от предвидените за него продукти. Почистваме и нарязваме зеленчуците, лука на колелца, чушката на ивици а доматите на...
Зелен фасул по виенскиЗелен фасул по виенски
черен пипер. Варим 4-5 минути на умерен огън и сме готови за поднасяне. Поднесете ястието Зелен фасул по виенски с пържен бекон или шунка по желание....
Рибено филе по виенскиРибено филе по виенски
Напръскваме рибните филенца с лимонов сок. Намазваме с олио дъното на продълговата форма за печене и отгоре поставяме едно от филетата...
Виенски говежди пържолиВиенски говежди пържолиНачукваме пържолите, от които предварително сме отстранили тлъстината и сухожилията, правим няколко разреза по периферията, посоляваме, поръсваме...
Виенски кифлички в хлебопекарнаВиенски кифлички в хлебопекарнаПродуктите се поставят в последователноста, в която са написани по-горе, и се включва хлебопекарна. Проверете допълнително консистенцията на...
Омлет по виенскиОмлет по виенскиВ купа смесете жълтъците от яйцата, сметаната, брашното и малко сол. Разбъркайте старателно, добавете сиренето и белтъците, разбити на твърд...
Виенски кекс с шоколадВиенски кекс с шоколадразточва втората кора и с нея се покрива плънката. Виенският сладкиш се пече около 40-50 минути при температура 180 градуса. Сервира се поръсен с филирани бадеми, кокосови стърготини и портокалови корички....

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: