Козуначени кифлиКозуначени кифли
27 Ноем.
Дебелата Берта
Козуначени кифли с мармаладКозуначени кифли с мармалад
10 Септ.
Росица Стоянова

Козуначени Кифли Охлювчета

Разгледай всички 72 кулинарни идеи за козуначени кифли охлювчета в Езине.бг.
Козуначени кифли с айран
Козуначени кифли с айран
. Навиват се кифли, нареждат се в тава върху хартия и оставяме за 20 минути на топло. После се намазва с разбития отделен жълтък с малко олио и ...
Кифли
Кифли
6
Замесва се средно твърдо тесто. Втасва. Разделя се на 12 топки. Плънката се сварява. Топките се разточват на кръг. Режат се на кръг. Поставя се...
Козуначени мъфини
Козуначени мъфини
Накиснете предварително стафидите в ром. Разтворете маята в топлото мляко с малко захар, докато шупне. Пресейте брашното и в средата сипете...
Питка Охлювчета
Питка Охлювчета
Маята заедно със солта и захарта разтваряме във водата. В дълбок съд сипваме пресятото брашно, правим си кладенче и малко по малко добавяме...
Килдарски кифли
Килдарски кифли
тях кифли. В предварително намазнен съд наредете кифлите и ги изпечете за 10 минути на 230 градуса. Разрежете ги на две части още докато ...
Бутер охлювчета
Бутер охлювчета
. Изстиналите охлювчета подредете в подходящ съд и ги залейте със студения сироп. След като престоят около 1 нощ, са готови за консумация....
Солени кифли
Солени кифли
2
на елипсата се слага плънката и се завива на руло, така, че ресните да останат най-отгоре на солените кифли. Така навитите кифли се ...
Канелени кифли
Канелени кифли
. Подредете отделните кифли в тава с хартия за печене и сложете да се пекат в загряна на 200 градуса фурна за около 20 минути. Канелените ...
Маслени кифли
Маслени кифли
на ситно кренвирши (или друга плънка по желание) и ги завийте като кифли. Наредете ги в намаслена тава близо една до друга и ги оставете на топло...
Козуначени тарталети
Козуначени тарталети
Сухия козунак почистете леко от корите и го нарежете на кубчета. Към тях добавете разтопения на водна баня шоколад, орехите, коняка, кокоса и...
Козуначени възли
Козуначени възли
От тестото се късат топки, големи колкото орех и се оформят дебели фитили. Всеки фитил се връзва на възел и се овалва в захар. Подреждат се в...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: