Коледен Кейк с Кайсии

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно коледен кейк с кайсии в Езине.бг.
Коледен кекс
Коледен кекс
. Готовият коледен кекс охладете добре. Намокрете голям тензух с ром и увийте добре изстиналия кекс. След това го увийте още веднъж в алуминиево ...
Коледен тиквеник
Коледен тиквеник
Тиквата обелваме и рендосваме. Разстиламе корите и върху всяка кора слагаме по малко настъргана тиква, захар, 1 лъжица олио, орехи и канела...
Коледен пудинг
Коледен пудинг
Първите сухи продукти се разбъркват, а останалите продукти се разбъркват добре в отделна купа. След това двете купи се смесват и се бъркат...
Сушени кайсии
Сушени кайсии
изхвърлят, а годните се съхраняват в торбички или кутии, на проветриво място. Хубавите, светли и сочни сушени кайсии, които се продават, се...
Английски кейк
Английски кейк
Разбийте маслото със захарта на пяна и добавете лимоновата кора и ванилията. Сипват се при непрекъснато разбиване картофеното и пшениченото...
Боровинков кейк
Боровинков кейк
2
смес хубаво с миксера и изсипете в пригответе тавичка с боровинките. Сложете кейка в предварително загрята на 180 градуса фурна. Извадете го и ...
Кейк Ричмънд
Кейк Ричмънд
предварително разбитите яйца и прясното мляко. Бъркайте до получаването на еднородна смес. Изсипете тестото за кейка в предварително намазнен съд ...
Чаен кейк
Чаен кейк
1
много добре. Сипете сместа в кръгла форма за кейк с диаметър 25 см и печете във фурната 45 минути. Когато кейкът изстине го извадете от...
Леден кейк
Леден кейк
. Изчистените от костилки вишни (много добре отцедени, ако са от компот) се овалват в брашно и се нареждат върху тестото. Кейкът се пече в ...
Лава кейк
Лава кейк
. Формичките за направата на лава кейка могат да са обикновени чашки за крем карамел или алуминиеви за еднократно употреба. Всяка чашка се намазва ...
Кейк Панетоне
Кейк Панетоне
портокалова кора. Прибавяме ги към тестото, която месим още 5 минути. Печем кейка в намазана с мазнина дълбока форма в предварително загрята ...

Рейтинг

3.3
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 0
2 1
1 2
Дай твоята оценка: