Коледен Кейк с Кайсии

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно коледен кейк с кайсии в Езине.бг.
Кейк с кайсииКейк с кайсииГотовият кейк охладете и обърнете върху поднос....
Дрезденски коледен кейкДрезденски коледен кейкБрашното се пресява в купа, прави се в него кладенче и вътре се слагат яйцето, захарта, разтопеното масло от 250 гр. , топлото мляко, маята, ванилията...
Коледен кейк със сушени плодовеКоледен кейк със сушени плодовеВкусен коледен кейк със сушени плодове!...
Кайсии за красива кожаКайсии за красива кожаКайсиите са не само вкусни, но и много полезни плодове. Преди всичко за нашата кожа. Сокът от пресни кайсии успокоява кожата....
Печено коледно свинско филе със сушени кайсииПечено коледно свинско филе със сушени кайсииНа филето се прави разрез с остър нож в средата и в него се слагат сушените кайсии предварително накиснати най малко за 20 мин. в бяло вино....
Сушени кайсииСушени кайсииИзмийте кайсиите, разделете ги на 2 и махнете костилките....
Коледен тиквеникКоледен тиквеникТиквата обелваме и рендосваме. Разстиламе корите и върху всяка кора слагаме по малко настъргана тиква, захар, 1 лъжица олио, орехи и канела....
Коледен кексКоледен кексГотовият коледен кекс охладете добре. Намокрете голям тензух с ром и увийте добре изстиналия кекс....
Коледен пудингКоледен пудингПървите сухи продукти се разбъркват, а останалите продукти се разбъркват добре в отделна купа. След това двете купи се смесват и се бъркат, докато...
Леден кейкЛеден кейкКейкът се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 45 мин....
Кейк ПанетонеКейк ПанетонеПечем кейка в намазана с мазнина дълбока форма в предварително загрята фурна за 40 минути....
Ябълков кейкЯбълков кейкИзвадете кейка и го оставете да се охлади във формата, след това го обърнете върху голяма чиния. По­ръсете го с пудра захар....
Лава кейкЛава кейкФормичките за направата на лава кейка могат да са обикновени чашки за крем карамел или алуминиеви за еднократно употреба....
Меден кейкМеден кейкЗагрейте на слаб огън за 5 минути млякото с меда и захарта, като бъркате непрекъснато. Разтопете в него маслото и свалете от огъня, когато захарта...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 2
4 6
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: